Gemius - наглост без край!

Рабине, характерът ми е като твоя. Преди време съм организирал подписки срещу образователни реформи - онлайн петиции с голя гръб във фейсбук групите и страниците + сериозен платен бууст. Коментари - бол. "Браво, супер инициатива, ето, че има хора, на които им пука.." и подписите бяха незначителни като теглиш чертата. Правил съм бунтове под каква ли не форма през годините. И единственото, което постигнах беше за себе си да разбера, че от това само си губя времето и не постигам резултати + това си навличам врагове ( което е най-малкият мотив да се откажа, но е мотив). Ако успееш, някой друг ще те ореже - пример с референдума на Слави. Не, че бяха редни неговите предложения, но все пак го орязаха. Може би примерът не е точен, защото и той е дебилна овца, но няма значение. Та просто в тая държава нищо не става с амбиции, подписки, референдуми, протести, бунтове, фейсбук организации каквото се сетиш. Нямаш ли връзки на най-високите етажи, нямаш нищо. Това е от мен. И не ме интересуват форумните хейтъри - казвам го лично към Рабин.
 
Kлючови думи: Фейсбук, Слави, все пак го орязаХА, връзки, сериозен платен бууст...
хейтъри...
в тая държава нищо не става с амбиции, подписки, референдуми, протести, бунтове, фейсбук организации каквото се сетиш!



Дотук само чалгарски речник, баце! Особено Слави, дето е баш чалгарина с болни амбиции, и дето иска да прави мажоритарен вот. Дори и свинете на село знаят, че баш тоя е олицетворение на единоначалното държане. Дори служителите му едва го понасят!
И най-вече примиренчески речник. Вековете са компилирали мъдростта за преклонената главица и сабята. Ама кои са те, кои сме ние? Някаква принципна разлика има ли, освен примиренчеството? Какво ни остава? Или да легнем да мрем, или колоните под спалнята?
А, и като каза за враговете. За пълчищата набедени бежанци - ти си враг, щото не оставяш да се позабавляват с щерка ти, жена ти, или теб самия. Не правиш добре да им се противопоставяш, по твои думи!
 
Последно редактирано:
Друга ми беше целта с този коментар. Не слушам чалга, гръцка музика и подобни пошлотии... падам си повече по класическата музика. Да, той е с болни, но с амбиции. Той определено си вярва, както и ти. Разликата каква е - твоето е смислено, неговото - не. Методите да изпълнение какви са? Същите като неговите - подписка искаш. Нито той има връзки, нито ти. Разликата е само в поведението, но чалгарското държание и простащината се харесват на голяма част от българския народ. Пример - Волен Сидеров. Абсолютен простак, който не става за нищо, освен за мияч на паметници ( има причина да казвам точно тази професия ). Но прибира ли партийна субсидия, прибира ли гласове на всеки избори?
 
Ай, ся па хормоните намесихме. Мисля, че са ми в норма, но ако трябва ще пусна едно изследване, за да ме вземеш насериозно. :)

Няма как да не подкрепя Рабина, приятелю с трудно за произнасяне име. Ежедневно се сблъскваме с безобразия, особено от страна на монопола, срещу които сам човек не може да се бори. Ако имахме манталитет на европейци, щяхме да си търсим правата и то обединени и единни, а не да дърпаме за шлифера всеки, който опита да надигне малко главата.

Знаеш ли, че свива.ком (сори, но в момента са ми ''фаворити'') активират самовластно разни услуги (новини, игри..), за спирането на които потребителят трябва да пусне смс - не един, а поне 3, всеки от които платен? На давама мои познати се случи - защо мислиш го правят???? Отговор: Защото могат!
При масови искове от страна на техните клиенти това няма да се случи, ама не... карай, свивай ушите, пускай платени смс-и и чакай натрапника да те пусне за малко, преди да те е хванал пак, но този път още по-здраво.
 
Oткак минах на предплатени карти - рахатясах! България е село без кучета, и кой каквото захапе - негово си е. Неслучайно ни водят за рай за престъпниците!
 
Oткак минах на предплатени карти - рахатясах! България е село без кучета, и кой каквото захапе - негово си е. Неслучайно ни водят за рай за престъпниците!

Как па рахатяса с предплатените карти? Зареждаш за 5 лв и директно ти дърпат 2 от тях. :D Бало си е капаците, рабине - освен да хващаме гората, друго спасение не виждам.

Аз така се нахендрих с домашния им мобилен интернет, че сега умувам как да се измъкна от двугодишен договор без да плащам неустойки. Идеи, разбирачите??? :)
 
"Зареждаш за 5 лв и директно ти дърпат 2 от тях."
Tова е на Ментел, и може да се спре. Като картата ми е на нула, ще ми дръпнат дедовия! Свиваком имат прилична предплатена услуга. С 10-тина кинта месечно съм рахат, и няма опасност от цигании.
 
Аз за 17 на месец имам 750 безплатни минути към всички оператори + мобилен интернет за телефона - тва при свинчо Пеевски, демек Свива ком. Обаче какъв домашен интернет ми обадиха.... не е истина, избиха ми зъбите направо.

Ти с нулирана карта какво правиш ако трябва да се обадиш? Пускаш еврейски смс, тоест звъниш, затваряш и чакаш да те наберат? :)
 
Рабинът още ли не е спрел да буйства в темата:)
 
Ти с нулирана карта какво правиш ако трябва да се обадиш? Пускаш еврейски смс, тоест звъниш, затваряш и чакаш да те наберат? :)
Имам един постоянен за входящи, и сменям изходящите карти. 11 стинки на минутка са си рахат.

Валдес, разкарай се от темата МИ! Теми и форуми за роби има предостатъчно!
 
Теми и форуми за роби има предостатъчно!
Понеже съм роб братле, съм доста и глуповат, за жалост, дай линкче към робската тема и извинявай, че пиша в твоята.
 
Понеже съм роб братле, съм доста и глуповат, за жалост, дай линкче към робската тема и извинявай, че пиша в твоята.
Такива като теб обръщат всяка тема в робска!
 
Такива като теб обръщат всяка тема в робска!
Ти предложи този сценарий, водя се по твоя акъл, понеже е очедавно, че си по-умен от мен. Очаквам напътсвия в коя тема и кой форум да пиша.
 
Валдес е голям провокатор, обаче. :)
Никога не участва в мелето, но не пропуска да стане инициатор на такова и после да гледа сеир от страни, та... така и тоя път.
Валдес, отворена книга си ми ти. :)
 
Ти предложи този сценарий, водя се по твоя акъл, понеже е очедавно, че си по-умен от мен. Очаквам напътсвия в коя тема и кой форум да пиша.
Намери си някоя тема в кофата, и изчезни оттук!
 
Намери си някоя тема в кофата, и изчезни оттук!
Търсех в кофата, ама не те намерих там. Да не би да си сбъркал кошчето?
 
ебати хората, развалихте смислената тема на Рабин :(
 

Горе