GenBucks - out of business?

От: GenBucks - out of business?

Сайтът им работи и се логвам без проблем, но не ми показва статистиката. Явно още не са го довършили изцяло. Щом са го пуснали, значи малко остава до пълното заработване :)
 
От: GenBucks - out of business?

малко бавно зарежда при вас така ли е?
 
Re: От: GenBucks - out of business?

я ги дайте искютата на всички да ги изтормоза за кинтите
Вероника не свърши ли работа? Ето останалите:

vlad - 256083000
Cerberus - 390039127

@ CrAzY-MaST - дано наистина се завърнат :D От кой е информацията?
 
Последно редактирано:
От: GenBucks - out of business?

мотат ме и ми затриха парите , щото точно преди да крашне уж ми бяха изплатили на епасс определена сума , а не я получих и са искат да ми платят само след това някви 80 долара които натрупах в следващите 3-4 дни преди да крашне системата
 
Re: От: GenBucks - out of business?

Аааа, дано се върнат. Чакаме още.....дано да има развитие по въпроса скоро време. ;)
Наистина, че колко трафик и евентуални продажби отидоха на вятъра, не искам да се сещам даже...
 
Наистина, че колко трафик и евентуални продажби отидоха на вятъра, не искам да се сещам даже...
Така си е. Много пропуснати ползи имаме всички. А не искаме да е така, все пак това е една опт основните програми, с конверсия по-добра от всяка останала. ;)

Скоро ще проличи, макар че до сега трябваше да са си Онлайн. ;)
 
Re: От: GenBucks - out of business?

скоро щели да са ОН
ако някой си иска парите да се свърже по icq-то ;)
Сигурен ли си, че Cerberus е бил сериозен или го е казал просто ей така, да не ти развали настроението? Питам, защото GB е отново офлайн, а последно като говорих с Вероника и Влад, те ме посъветваха да слагам други продукти, защото "GB най-вероятно няма да работи повече" :(

2:1 е информацията, някой ако има да добави достоверна информация (доколкото е възможно в случая)... предполагам, че доста хора ги вълнува този въпрос... :)

@ vetzkov - оправиха ли се нещата?

@ Blinky - вие нямате ли някакво по-inside info?
 
Последно редактирано:
От: GenBucks - out of business?

Ако имахме, щяхме да го постнем тук. В това може да бъдете сигурни, и ние сме адски незапознати с цялата обстановка. Даже мисля, че вие се ровите повече и имате повече инфо. За това и темата тук е актуална все още.

Обещаваме, при първа информация да дадем повече светлина върху случая. А ние ги търсиме по няколко направления....ще се радвам ако скоро дадат признаци на живот. Писахме им...но нищо за момента.;)
 
От: GenBucks - out of business?

Пичове тия яко са затънали, и нищо че бизнеса им е стабилен, малко ме съмнява да се върнат. То там разправят, не било като тук, като те натиснат да бутнеш тук и там и после съдии и министри да ти въртят свирки.
Слагайте си рекламки на други програми, има ги предостатъчно, че и по-качествени хапове продават.
Между другото UniqueHoodia МN има добра конверсия при мен, около 1/30. Малко по-ниска комисионнатта само..
 
От: GenBucks - out of business?

Аз ще започвам да си пренасочвам сайтовете. Само че не видях в CashBurners аналог на XTZ или други party pills. Някой може ли да даде директен линк или да каже друга аф. програма, която предлага подобни.
 
От: GenBucks - out of business?

Не мога да си обясня защо DNS-ите не ми показват нищо. Т.е. преди 2-3 дни сайта се отваряше, дори се логнах, но нямаше статистики. Това, че DNS-ите ту се появяват, ту изчезват, ме кара да мисля, че не е проблем от страна на GenBucks, а от някъде другаде...


А по темата със защита на информацията: happyslacker е много прав за това!!! Аз мислих варианта с LiveCD, но снощи си правих акаунт в PayPal и въведох номера на празната ми кредитна карта през браузър на нормалната ми Linux машина. Причината да не стартирам LiveCD е, че съм с Wireless интернет и не знам дали ще ми тръгне драйвера, а и картата е празна на практика :)

Иначе днес отворих сайт, чийто линк взех от една от темите във форума и когато го затворих, ми изскочи страница с от онези реклами "Спечелихте 1 000 000 долара". Което ме кара да мисля, че може да съм хванал някой троянец, въпреки, че съм на Linux. Все пак не малко хора са ми казвали, че и той е калпав - само FreeBSD бил добре защитен.
 
Последно редактирано:

Горе