GoDaddy е издънила около 1.2 мил. данни на потребители с WordPress

$INeed$

Well-Known Member

В случай, че някой е решил да хостава така скъпоцения си бизнес, да си има едно на ум. Едно врем и сега бяха пълен шит за домейни, пробваха се с хостинг, и там не стават, но това не пречи да са рекламодател почти на всеки Супербол в САЩ. Тази година, ако не ги блокнат пак ще са там и пак ще наливат в това колко са яки.
 
То да беше за пръв път с мед да ги помажеш
Явно не съм чел преди години какво им се случва на тия Татенца, но си спомням, че който се е опитал да ти спре домейна по някакви причини, той не е успявал при тях. Косфти услуга, цените са им високи и съпорта е пълен леж. За капак и дънят клиентите си. Много яка фирма. :)
 
Не ги знам като хостинг услуга, но като домейн регистрант, толкова са ми познати, че си преместих от тях всичко.

Ха, тъкмо влязох да прегледам дали наистина не съм оставил нещо, и нещо са им се сдухали преводите на променливите по менютата. :)

Screenshot from 2021-11-24 01-18-35.png
 
Още преди 10-тина години се разкрах от тези
Аз го направих миналата година, когато започнаха сериозно да си играят цените на .com домейните нагоре. Хост никога не съм взимал от тях, нито други продукти. Май преди време само SSL бях купувал. След тази новина сигурно е имало сериозен отлив.
 
Ами тази компания не заслужава нищо друго освен як отлив на клиенти, съпорта им е отврат /поне беше такъв, но не мисля че се е променил/
 
Ами тази компания не заслужава нищо друго освен як отлив на клиенти, съпорта им е отврат /поне беше такъв, но не мисля че се е променил/
Все още е същия, да не кажа по-зле. Едно време май повече се стараеха. Сега са пуснали много повече продукти и портфолиото си и като цяло и с това не се оправят - да поддъжрат добър съпорт на всеки един от тях.
 

Горе