Google с нов metrics tool - къде се показват вашите AdWords

Мерси бате за инфото, но да уточня че това е при включена Network. Някои хора не си го включват, заради големият поток трафик, от който някой е меко казано кофти - такива които цъкат по адовете си.

Но е хубаво да се знае от къде идва трафика и си мисля че това прави Гугъл идея по-добри в това което са. Аз лично им стискам ръка. :) Това означава че и тази мрежа ще бъде секюрната по-добре от бълк трафик. Да му мислят тези които не играят по превилата. :roll:
 
Google влезе с двете програми точно навреме, за да даде малко въздух на собствениците на уеб сайтове. Част от нещата все още не работят за български сайтове... като рекламата с графични банери... поне доколкото аз виждам... но постепенно нещата си идват на мястото.
 
Мисля, че ще трябва да свикнем с това, че повечето неща при нас ще идват по-късно, ако дойдат изобщо. Съвсем номрално от демографска и икономическа гледна точка. Някой има ли точна статистика относно интернет потребителите в БГ? Ако да - нека ми прати линкче на ЛС, за да не флъдим темата.
 

Горе