Google Adsense - Всеки може да прави пари от онлайн реклама

We've detected an issue on your IAB TC string on one or more of your sites or apps. These errors may affect your ability to serve ads to European users. A detailed report is available for you on the EU user consent page.

Същотое и при мен, няква идея?

пратиха ли ти това, за да си свалиш репорта?

1709187418544.png
 
We've detected an issue on your IAB TC string on one or more of your sites or apps. These errors may affect your ability to serve ads to European users. A detailed report is available for you on the EU user consent page.

Същотое и при мен, няква идея?
Игнорирай ги тия съобщения. При мен седи така от месеци, на 10-20 човека от ЮК не им показва реклами, голяма работа 😁
 
Аз вчера след обяд получих същото .Този път наистина нищо не разбирам защото при мен всичко е спазено ..или поне така мисля.Надявам се да е бъг 2024-02-29_081437.png
 
И при мен излезе това съобщение.. пак пипат.. както преди 2 месеца
 
Новите правила на адсенс които влизат в сила от 6 март и мисля,че ще засегнат много от нас

Условия за ползване на Google AdSense онлайн​

1. Добре дошли в AdSense!​

Благодарим Ви за интереса към нашите услуги за търсене и реклама („Услугите")!

Чрез използването на нашите Услуги приемате, (1) настоящите Условия за ползване, (2) Програмните правила на AdSense, които включват, но не се ограничават до Правилата за съдържанието, Основи на Google Търсене, Политиките за разполагане на реклами и Политиката на ЕС за съгласие на потребителите (събирателно „Политиките на AdSense"), и (3) Указанията за марковите характеристики на Google (събирателно „Условията на AdSense"). Във всички случаи на противоречие, тези Условия за ползване ще имат преимущество пред всички останали условия в политиките и ръководствата, посочени в точки (2) и (3) по-горе. Моля, прочетете тези Условия за ползване и останалите Условия на AdSense внимателно.

Навсякъде в тези Условия за ползване, „Вие" или „издател" означава физическото или юридическото лице, което използва Услугите и/или всяко физическо лице, агент, служител, представител, мрежа, дружество-майка, дъщерно дружество, асоциирано дружество, правоприемник, свързани лица, изпълнител или всички други физически или юридически лица, действащи от Ваше име, под Ваше ръководство, под Ваш контрол или под ръководството или контрола на същото физическо или юридическо лице, което управлява Вас). „Ние", „нас" или „Google" означава Google Ireland Ltd., а „страните" означава Вие и Google.

2. Достъп до Услугите; Профили в AdSense​

Използването на услугите от Ваша страна е предмет на създаването от Вас и одобрението от нас на Профил в AdSense („Профил"). Запазваме си правото да Ви откажем или ограничим достъпа Ви до Услугите. За да потвърдим Профила Ви, периодично може да поискаме допълнителна информация от Вас, включително, но не само, потвърждаване на Вашето име, адрес и друга идентифицираща информация. Чрез изпращането на молба за използване на Услугите, ако сте физическо лице, заявявате, че сте навършили поне 18 години. Можете да имате само един Профил. Ако Вие (включително тези, под Ваше ръководство или контрол) създадете няколко Профила, няма да имате право на допълнително плащане от Google и Профилите Ви ще бъдат прекратени, съгласно разпоредбите по-долу.

С включването си в AdSense, позволявате на Google да показва съобразно това, което е подходящо, (i) реклами и друго съдържание („Реклами"), (ii) полета за търсене с Google и резултати от това търсене; и (iii) сродни заявки за търсене и други връзки към Вашите уебсайтове, мобилни приложения, медийни плейъри, мобилно съдържание и/или други собствености, одобрени от Google (всяка поотделно наричана „Собственост"). В допълнение давате на Google правото на достъп, индексиране и кеширане на Собственостите или независимо коя част от тях, включително чрез автоматизирани средства. Google може да откаже да предоставя Услугите за независимо коя Собственост.

За всяка Собственост, която е софтуерно приложение и осъществява достъп до Услугите, (а) може да се изисква предварителното писмено одобрение на Google, и (б) тя трябва да е в синхрон със Софтуерните принципи на Google.

3. Използване на Услугите ни​

Вие ще използвате Услугите ни само съгласно разрешеното от Условията на AdSense и всички приложими закони. Няма да злоупотребявате с Услугите ни. Например, няма да пречите на работата на Услугите или да се опитвате да осъществите достъп до тях чрез метод, различен от интерфейса и инструкциите, които осигуряваме.

Услугите ни представляват бизнес инструменти. Ще ги използвате изключително за цели, свързани с търговската или стопанската Ви дейност, занаята или професията Ви.

Можете да прекратите използването на всяка една от Услугите по всяко време, като премахнете съответния код от своите Собствености.

4. Промени в Услугите ни; Промени в Условията на AdSense​

Непрекъснато променяме и подобряваме Услугите си. Може да добавим или да премахнем функционални възможности или функции от Услугите по всяко време и може временно или постоянно да спрем дадена Услуга като цяло.

Може да изменим Условията на AdSense по всяко време. Ще публикуваме всички изменения на Условията за ползване на тази страница и всички изменения на Политиките на AdSense или Указанията за марковите характеристики на Google на съответните им страници. Промените в общия случай ще влизат сила 14 дни след публикуването си. Промените, свързани с нови функции на дадена Услуга, или промените, направени поради законови съображения, обаче ще влизат в сила незабавно. Ако не приемате независимо кои изменени условия в Условията на AdSense, трябва да спрете използването на засегнатите Услуги.

5. Плащанe​

При условията на този раздел и раздел 6 от настоящите Условия за ползване,ще получите плащане, свързано с броя валидни кликвания върху Реклами, показани във Ваши Собствености, броя валидни импресии на Реклами, показани във Ваши Собствености, или други валидни събития, извършени във връзка с показването на Реклами във Ваши Собствености, само ако и когато Google установи, че Вашите Собствености са в съответствие с Условията на AdSense (включително всички Политики на AdSense, посочени в раздел 1 по-горе) за целия период, за който се извършва плащането, и до датата на нареждане на плащането.

Ако Профилът Ви съотвества на уговореното до момента, в който Google нареди плащане, ще Ви платим в края на календарния месец, следващ календарния месец, в който салдото отразено в Профила Ви е равно или надхвърля приложимия минимален праг за плащане. Ако Google проверява Вашето съответствие с Условията на AdSense или ако профилът Ви е бил временно спрян или прекратен, плащането Ви може да се забави или да бъде отменено. За да се осигури правилното плащане, Вие носите отговорността за предоставянето и поддържането в Профила си на точна информация за контакт и плащане.

Ако внедрите Услуги за търсене, от сумите, които ще Ви бъдат платени, може да бъдат удържани всички приложими такси за такива Услуги. В допълнение, Google може (а) да задържи всички дължими Ви плащания по Условията на AdSense и от тях да прихване всички такси, които ни дължите съгласно Условията на AdSense или съгласно всяко друго споразумение, или (б) да поиска в рамките на 30 дни от издаването на фактурата да ни възстановите сумите, които може да сме Ви надплатили в предходни периоди. Вие носите отговорност за всички такси, наложени от банката или Вашия доставчик на платежни услуги.

Освен ако не сте изрично и в писмен вид упълномощени от Google, не можете да влизате в каквито и да е договорености с трета страна, по силата на които тази трета страна да получава плащания, извършени към Вас съобразно Условията на AdSense, или други финансови облаги във връзка с Услугите.

Плащанията ще се калкулират единствено на база счетоводството на Google. Вие потвърждавате и се съгласявате, че имате право само на плащане за ползването на Услугите, за които на Google е било заплатено; ако по някаква причина Google не получи плащане от рекламодател или върне такова плащане на рекламодател, нямате право да получите плащане за свързано с това ползване на Услугите. В допълнение, ако рекламодател, чиито Реклами са показани в коя да е Собственост, е в неизпълнение на платежните си задължения към Google, може да задържим плащането или да възстановим плащане в Профила.

Google има правото да задържи или да коригира плащания към Вас, за да изключи всички суми, които Google установи, че произтичат от невалидна дейност. Невалидната дейност включва, без да се ограничава до (i) спам, невалидни кликвания, невалидни импресии, невалидни заявки, невалидни реализации или други невалидни събития върху Реклами, генерирани от независимо кое лице, бот, автоматизирана програма или подобно устройство, включително чрез всички кликвания, импресии, заявки, реализации или други събития, произтичащи от Вашите IP адреси или компютри под Вашия контрол; (ii) кликвания, импресии, заявки, реализации или други събития, генерирани чрез заплащане на пари, невярно представяне или искания към крайните потребители да кликнат върху Реклами или да предприемат други действия; (iii) Реклами, показани на крайни потребители, чиито браузъри са с деактивиран JavaScript или които по друг начин се намесват при показването или измерването на реклами; (iv) всяко кликване, импресия, заявка, реализация или друго събитие, възникнало в Собственост, което не е в съответствие с Политиките на AdSense; (v) всяко кликване, импресия, заявка, реализация или друго събитие, възникнало в Собственост, свързана с друг Профил в AdSense, който използвате; (vi) всички кликвания, импресии, заявки, реализации или други събития в Профила Ви със значителен обем невалидни действия, както са описани в (i-v) по-горе или с видовете невалидна дейност, индикираща умишлено неправомерно поведение. В случай, че Google открие невалидна дейност, преди или след нареждане плащането за тази дейност, Google си запазва правото да дебитира Профила Ви и съответно да коригира бъдещите плащания за всички невалидни кликвания, импресии, заявки, реализации или други събития, включително всички кликвания, импресии, заявки, реализации или други събития в Собствености, които не са в съответствие с Политиките на AdSense.

Освен това, Google може да възстанови плащане или да кредитира рекламодатели за някои или всички плащания на рекламодатели, свързани с Профила на издателя. Вие потвърждавате и се съгласявате, че когато Google нарежда такива възстановявания или кредити, нямате право да получавате плащане, за свързано с това ползване на Услугите.

6. Прекратяване, временно спиране и право на допълнително плащане​

Google може по всяко време, без предупреждение или предизвестие, временно да спре плащания в Профила Ви, да спре или да прекрати участието на която и да е Собственост в Услугите или да спре или прекрати Профила Ви, поради, наред с други причини, невалидна дейност или Вашата невъзможност да изпълнявате изцяло Политиките на AdSense. Google може да прекрати участието Ви в Услугите и да закрие Профила Ви, ако същият остане неактивен за период от 6 или повече последователни месеца. Ако Google закрие Профила Ви поради неактивност и салдото, отразено в Профила Ви е равно на или надвишава приложимия праг, ние ще Ви заплатим този баланс, според разпоредбите за плащане в раздел 5. Ако Google закрие Профила Ви поради неактивност, не сте възпрепятствани да подадете ново заявление за използване на Услугите.

Ако Google прекрати Профила Ви поради неспазване на Условията на AdSense, включително, но не само, причиняване или непредотвратяване на невалидна дейност върху която и да е Собственост, или неспазване по някакъв начин на Политиките на AdSense, няма да имате право на плащане от Google за каквото и да било предходно ползване на Услугите. Ако нарушите Условията за ползване на AdSense или Google временно спре или прекрати Вашия Профил, (i) Ви е забранено да създадете нов Профил и (ii) може да не Ви бъде разрешено да си осигурявате приходи от съдържание в други продукти на Google.

Ако оспорите което и да е плащане, направено или удържано във връзка с Вашето ползване на Услугите или Google прекрати Вашия Профил и Вие оспорвате прекратяването, трябва да уведомите Google в срок от 30 дни от всяко такова плащане, неплащане или прекратяване, като подадете жалба. В противен случай се отказвате от всяка претенция, свързана с оспорваното плащане или прекратяване.

Може да прекратите ползването на Услугите по всяко време, като завършите процеса по анулиране на Профила. Профилът Ви в AdSense ще се счита за прекратен в рамките на 10 работни дни, считано от получаване на известието Ви от Google. Ако прекратите Профила си и балансът, отразен в Профила Ви, е равен или надвишава приложимия праг, ние ще Ви заплатим този баланс, в съответствие с разпоредбите за плащане в раздел 5, в рамките на приблизително 90 дни след края на календарния месец, в който сте прекратили Вашето ползване на Услугите. Всяко салдо, отразено в Профила Ви под приложимия праг, ще остане неплатено.

7. Данъци​

В отношенията между Вас и Google, Google е отговорна за всички данъци (ако има такива), свързани с транзакциите между Google и рекламодатели във връзка с Реклами, показвани в Собственостите. Носите отговорност за всички данъци (ако има такива), свързани с Услугите, освен данъците въз основа на нетните приходи на Google. Всички плащания към Вас от Google във връзка с Услугите ще се третират като включващи данък (ако е приложим) и няма да бъдат коригирани.

8. Тестване​

Упълномощавате Google периодично да извършва тестове, които могат да повлияят върху ползването на Услугите. За да се гарантира своевременност и валидност на резултатите от тестовете, упълномощавате Google да провежда такива тестове без предизвестие..

9. Права на интелектуална собственост; Характеристики на марката​

Освен както е изрично посочено в Условията на AdSense, никоя страна няма да придобие независимо какви права, собственост или дял в които и да било права на интелектуална собственост, принадлежащи на другата страна или на лицензодателите на другата страна.

Ако Google Ви осигури софтуер във връзка с Услугите, Ви предоставяме неизключителен, неподлежащ на сублицензиране лиценз за използването на този софтуер. Този лиценз е предназначен единствено да Ви позволи да използвате и да се възползвате от предимствата на Услугите, както се предоставят от Google, по начина, разрешен от Условията на AdSense. Освен за разпространението на съдържание чрез комплекта за разработка на софтуер (SDK) на AdMob не можете да копирате, изменяте, разпространявате, продавате или лицензирате която и да е част от Услугите ни или включения софтуер или да проектирате обратно или да правите опити за извличане на изходния код на този софтуер, освен ако законите не забраняват тези ограничения или имате писменото ни разрешение. Нямате право да премахвате, прикривате или променяте известието за авторско право на Google, Характеристиките на Марката или други известия за право на собственост, които са поставени във или се съдържат в независимо кои услуги, софтуер или документация на Google.

Предоставяме Ви неизключителен, неподлежащ на сублиценнзиране лиценз за използване на търговските наименования, запазените марки, марките на услуги, логотипите, имената на домейни и другите отличителни характеристики на марката на Google („Характеристики на марката") единствено във връзка с използването на Услугите от Ваша страна и в съответствие с Условията на AdSense. Може да отменим този лиценз по всяко време. Всяка добра репутация, създадена въз основа на използването от Ваша страна на характеристиките на марката на Google, ще принадлежи на Google.

Може да включим Вашето име и характеристики на марката Ви в наши презентации, маркетингови материали, списъци с клиенти и финансови отчети.

10. Поверителност​

Нашата Декларация за поверителност разяснява как обработваме личните Ви данни и защитаваме поверителността Ви при използване на Услугите от Ваша страна. Чрез използването на Услугите приемате, че Google може да използва тези данни в съответствие с Декларацията ни за поверителност. Вие и Google се съгласявате и с Условията на Google за защита на данните между администратор и друг администратор.

Ще гарантирате, че винаги когато използвате Услугите, Собственостите ще имат ясно обозначена и леснодостъпна декларация за поверителност, която осигурява на крайните потребители ясна и изчерпателна информация относно „бисквитки", информация, отнасяща се конкретно за устройството, информация за местоположението и друга информация, съхранявана, достъпна или събирана от устройствата на крайните потребители във връзка с Услугите, включително, както е приложимо, информация относно опциите за крайните потребители за управление на „бисквитките". Ще гарантирате, че крайният потребител дава съгласието си за съхраняването и достъпа до „бисквитки", информация, отнасяща се конкретно за устройството, информация за местоположението или друга информация в устройството на крайния потребител във връзка с Услугите, където такова съгласие се изисква по закон. Ако е налице противоречие между Раздел 10 от настоящите Условия за ползване и Политиката на ЕС за съгласие на потребителите, приложима ще е Политиката на ЕС за съгласие на потребителите.

11. Конфиденциалност​

Приемате да не разкривате Поверителна информация на Google без предварителното ни писмено съгласие. „Поверителната информация на Google" включва: (a) целия софтуер, технологии и документация на Google, свързани с Услугите; (б) честотите на кликване или други статистически данни, отнасящи се до ефективността на Собствеността, както принадлежат на Услугите; (в) съществуването на информация относно, или условията за, каквато и да било непублични бета или експериментални функции в дадена Услуга; и (г) всяка друга информация, предоставена от Google, която е означена като поверителна или която обичайно би се считала за поверителна при обстоятелствата, в които е представена. Поверителната информация на Google не включва информация, която вече сте знаели преди използването на Услугите от Ваша страна, която е станала обществено знание не по Ваша вина, която е разработена самостоятелно от Вас или която Ви е правомерно дадена от трета страна. Настоящият раздел 11 (Конфиденциалност) не засяга правата на страните по раздел 15 (Сезиране на публични органи). Без това да противоречи на раздел 11, можете точно да разкриете брутната сума от плащанията от Google, произтичащи от използването на Услугите от Ваша страна.

12. Обезщетение​

Приемате да обезщетите и защитите Google, неговите партньори, агенти и рекламодатели от и срещу всякакви претенции на трети лица и отговорност, възникваща от или свързана със Собственостите, включително всяко съдържание, показвано в Собственостите, което не е предоставено от Google, използване на Услугите от Ваша страна или нарушаване от Ваша страна на независимо кое условие на Условията на AdSense. По отношение на тези обезщетения рекламодателите на Google са трети ползващи се лица.

13. Декларации; Гаранции; Отказ от отговорност​

Заявявате и гарантирате, че (i) имате пълното право и пълномощия да сключите Условията на AdSense; (ii) сте собственик на или сте надлежно упълномощени да действате от името на собственика на всяка от Собственостите; (iii) вземате техническите и редакционните решения във връзка с всяка Собственост, в която Услугите са внедрени, и имате контрол върху начина, по който Услугите се внедряват във всяка Собственост; (iv) Google никога преди не е закривала или по друг начин деактивирала Профил в AdSense, създаден от Вас, поради нарушение от Ваша страна на Условията на AdSense, включително поради невалидна дейност; (v) сключването или изпълнението на Условията на AdSense няма да наруши друго споразумение, което имате с трета страна, или правата на независимо коя трета страна; и (vi) цялата информация, предоставена от Вас на Google, е точна и актуална.

ОСВЕН ИЗРИЧНО ИЗЛОЖЕНОТО В УСЛОВИЯТА НА ADSENSE, НЕ ДАВАМЕ НИКАКВИ ОБЕЩАНИЯ ОТНОСНО УСЛУГИТЕ. НАПРИМЕР, GOOGLE МОЖЕ ДА ОТКАЖЕ ДА ОБСЛУЖИ, КЪДЕТО Е ПРИЛОЖИМО, (i) РЕКЛАМИ ИЛИ ДРУГО СЪДЪРЖАНИЕ („РЕКЛАМИ"), (ii) ПОЛЕТА ЗА ТЪРСЕНЕ НА GOOGLE И РЕЗУЛТАТИ ОТ ТЪРСЕНЕ; И (iii) СВЪРЗАНИ ЗАЯВКИ ЗА ТЪРСЕНЕ И ДРУГИ ВРЪЗКИ КЪМ ВАШИТЕ СОБСТВЕНОСТИ. НЕ ГАРАНТИРАМЕ, ЧЕ ВСЯКА СТРАНИЦА ЩЕ ПОЛУЧИ РЕКЛАМИ ИЛИ, ЧЕ GOOGLE ЩЕ ОБСЛУЖИ ОПРЕДЕЛЕН БРОЙ РЕКЛАМИ. В ДОПЪЛНЕНИЕ, НЕ ПОЕМАМЕ НИКАКВИ АНГАЖИМЕНТИ ОТНОСНО СЪДЪРЖАНИЕТО В РАМКИТЕ НА УСЛУГИТЕ, КОНКРЕТНАТА ФУНКЦИЯ НА УСЛУГИТЕ ИЛИ ТЯХНАТА РЕНТАБИЛНОСТ, НАДЕЖДНОСТ, НАЛИЧНОСТ ИЛИ СПОСОБНОСТ ДА УДОВЛЕТВОРЯТ НУЖДИТЕ ВИ. ПРЕДОСТАВЯМЕ ВСЯКА УСЛУГА „В СЪСТОЯНИЕТО, В КОЕТО Е".

ДОТОЛКОВА, ДОКОЛКОТО Е ПОЗВОЛЕНО ОТ ЗАКОНА, ИЗКЛЮЧВАМЕ ВСИЧКИ ГАРАНЦИИ, ИЗРИЧНИ, ЗАКОНОВИ ИЛИ ПОДРАЗБИРАЩИ СЕ. ИЗРИЧНО ОТХВЪРЛЯМЕ ГАРАНЦИИТЕ ИЛИ УСЛОВИЯТА ЗА НЕНАРУШЕНИЕ, ПРОДАВАЕМОСТ И ГОДНОСТ ЗА КОНКРЕТНА ЦЕЛ.

14. Ограничаване на отговорността​

ДОТОЛКОВА, ДОКОЛКОТО Е ПОЗВОЛЕНО ОТ ЗАКОНА, ОСВЕН ЗА ЗАДЪЛЖЕНИЯ ЗА ОБЕЗЩЕТЕНИЕ, ПОСОЧЕНИ ПО-ДОЛУ, ИЛИ ЗА НАРУШЕНИЕ ОТ ВАША СТРАНА НА НЕЗАВИСИМО КАКВИ ПРАВА НА ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ, ЗАДЪЛЖЕНИЯ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И/ИЛИ ИМОТНИ ИНТЕРЕСИ, СВЪРЗАНИ С УСЛОВИЯТА НА ADSENSE, (i) В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НИКОЯ ОТ СТРАНИТЕ НЯМА ДА ОТГОВАРЯ ПО УСЛОВИЯТА НА ADSENSE ЗА КАКВИТО И ДА СА ПРОИЗТИЧАЩИ, СПЕЦИАЛНИ, НЕПРЕКИ, ПРИМЕРНИ ИЛИ НАКАЗАТЕЛНИ ЩЕТИ, НЕЗАВИСИМО ДАЛИ СЪГЛАСНО ДОГОВОР, ЗАКОНОНАРУШЕНИЕ ИЛИ ДРУГА ТЕОРИЯ, ДОРИ И АКО СЪОТВЕТНАТА СТРАНА Е БИЛА ОСВЕДОМЕНА ЗА ВЪЗМОЖНОСТТА ОТ ТАКИВА ЩЕТИ, НЕЗАВИСИМО, ЧЕ НЕ Е ПОСТИГНАТА ОСНОВНАТА ЦЕЛ НА НЕЗАВИСИМО КОЕ ОГРАНИЧЕНО СРЕДСТВО, И (ii) ОБОБЩЕНАТА ОТГОВОРНОСТ НА ВСЯКА ОТ СТРАНИТЕ ПО УСЛОВИЯТА НА ADSENSE Е ОГРАНИЧЕНА ДО НЕТНАТА СУМА, ПОЛУЧЕНА И ЗАДЪРЖАНА ОТ СЪОТВЕТНАТА СТРАНА ВЪВ ВРЪЗКА С ТЕЗИ УСЛОВИЯ НА ADSENSE ПРЕЗ ТРИМЕСЕЧНИЯ ПЕРИОД, НЕПОСРЕДСТВЕНО ПРЕДШЕСТВАЩ ДАТАТА НА ПРЕТЕНЦИЯТА. Всяка страна потвърждава, че другата страна е сключила Условията на AdSense, разчитайки на ограниченията на отговорността, посочени тук, и че тези ограничения представляват съществена част от сделката между страните.

15. Разни​

Цялото Споразумение; Изменения. Условията на AdSense представляват цялостното ни споразумение, свързано с използването на Услугите от Ваша страна, и заменя всички предходни или настоящи споразумения с този предмет. Тези Условия на AdSense могат да бъдат изменени (i) в писмен вид, подписан и от двете страни, който изрично заявява, че изменя Условията на AdSense, или (ii) както е предвидено в раздел 4, ако продължите да използвате Услугите, след като Google е изменил Условията на AdSense.

Прехвърляне. Не можете да превъзлагате или прехвърляте независимо кои от правата си по тези Условия на AdSense.

Независими контрагенти. Страните са независими контрагенти и Условията на AdSense не създават представителство, съдружие или съвместно предприятие.

Без трети страни бенефициенти. Освен както е предвидено в раздел 12, Условията на AdSense не създават никакви права за трети страни бенефициенти.

Без отказване от права. Освен както е предвидено в раздел 6, пропускът на независимо коя от страните да наложи изпълнението на която и да е клауза от Условията на AdSense няма да представлява отказ от права.

Частична недействителност. В случай че не може да се наложи спазването на конкретно условие на Условията на AdSense, останалата част от Условията на AdSense остава в пълна сила и запазва своето действие.

Продължаване на действието. Раздели 5, 6, 8, 12, 14 и 15 на Условията на AdSense ще продължат да действат и след прекратяване на Условията на AdSense

Приложимо право; Подсъдност. Всички претенции, произтичащи от или свързани с Условията на AdSense или Услугите, ще се уреждат от законодателството на щата Калифорния с изключение на разпоредбите на Калифорния за международното частно право и ще бъдат предмет на изключителната компетентност на федералните или щатските съдилища на окръг Санта Клара, Калифорния, САЩ, като Вие и Google давате съгласието си за лична подсъдност в тези съдилища.

Непреодолима сила. Никоя от страните няма да бъде отговорна за неадекватна работа до степента, причинена от условие (напр. природно бедствие, военен или терористичен акт, бунт, трудови действия, правителствени действия и неизправност в интернет), което е било извън разумния контрол на страната.

Комуникации. Във връзка с използването на Услугите от Ваша страна може да се свързваме с Вас относно служебни известия, административни съобщения и друга информация. Можете да се откажете от някои от тези комуникации чрез настройките в Профила си. За информация как да се свържете с Google, моля, посетете страницата ни за контакти.

Сезиране на публични органи. Нищо в Условията на AdSense не ограничава правото на която и да е от страните да сезира с въпроси по отношение на несъответствие със закона съответните публични органи. Доколкото този раздел противоречи на която и да е друга част от Условията на AdSense, настоящият раздел ще е приложим.
 
Напоследък приходите паднаха около четири пъти. Не че ме вълнува особено, ама имам няколко сайта с органичен трафик, които са на самотек. Май ще заминат, ако не се оправят нещата до половин година.

Иначе при мен рипорта дава грешка 7.8

Google will handle issues​

When these issues occur, Google will mitigate the problem, itself, when necessary and proceed with normal TCF handling.

7.8TC string version field is neither 1 nor 2.Only limited ads will be served. CMP should fix the TC string implementation errors.
 
Последно редактирано:
Напоследък приходите паднаха около четири пъти. Не че ме вълнува особено, ама имам няколко сайта с органичен трафик, които са на самотек. Май ще заминат, ако не се оправят нещата до половин година.

Иначе при мен рипорта дава грешка 7.8

Google will handle issues​

When these issues occur, Google will mitigate the problem, itself, when necessary and proceed with normal TCF handling.

7.8TC string version field is neither 1 nor 2.Only limited ads will be served. CMP should fix the TC string implementation errors.
Мислех си, че е само при мен, а това явно е масово явление - и кой знае защо е след като ЕС одруса всички технологични гиганти с яки глоби: https://www.cash.bg/articles/18562/sled-google-i-tiktok-es-udari-seriozno-i-apple-s-blizo-2-miliarda
 
Напоследък приходите паднаха около четири пъти. Не че ме вълнува особено, ама имам няколко сайта с органичен трафик, които са на самотек. Май ще заминат, ако не се оправят нещата до половин година.

Иначе при мен рипорта дава грешка 7.8

Google will handle issues​

When these issues occur, Google will mitigate the problem, itself, when necessary and proceed with normal TCF handling.

7.8TC string version field is neither 1 nor 2.Only limited ads will be served. CMP should fix the TC string implementation errors.
При мен около 8 пъти ;)
 
Явно имате много потребители, които цъкат, че не дават съгласие и съответно не им показва реклами. Премахнете опцията и ще се оправи.

На мен 3-4 месеца ми отчиташе само половината посещения и като махнах опциата за отказ се нормализираха нещата :)
 
Явно имате много потребители, които цъкат, че не дават съгласие и съответно не им показва реклами. Премахнете опцията и ще се оправи.

На мен 3-4 месеца ми отчиташе само половината посещения и като махнах опциата за отказ се нормализираха нещата :)
Его и пак е наполовина на посещенията
 
Предполагам, че се подвеждаш... защото гледаш различни "анализатори".
 
При мен също паднаха, освен това, много странно, изписва ми от седмица и нещо "Issues found: Consent requirement: No CMP" А аз имам CMP, генерирал съм го от adsense > privacymessaging/gdpr/settings > Create Message

Няма оправия, постоянно ми писка... първо с това "
We've detected an issue on your IAB TC string on one or more of your sites or apps. These errors may affect your ability to serve ads to European users. A detailed report is available for you on the EU user consent page.
Go to EU user consent
"

после с другото No CMP...
 
При мен също паднаха, освен това, много странно, изписва ми от седмица и нещо "Issues found: Consent requirement: No CMP" А аз имам CMP, генерирал съм го от adsense > privacymessaging/gdpr/settings > Create Message

Няма оправия, постоянно ми писка... първо с това "
We've detected an issue on your IAB TC string on one or more of your sites or apps. These errors may affect your ability to serve ads to European users. A detailed report is available for you on the EU user consent page.
Go to EU user consent
"

после с другото No CMP...
Надявам се да е бъг .При мен от месец стои ,въпреки,че го изтрих и настроих стъпка по стъпка и пак си стои
 
Предполагам, че се подвеждаш... защото гледаш различни "анализатори".
Ако това към мен да гледам различни анализатори, ама такова разминаване е само при адсенса защото има и други рекламни мрежи, ам при тях няма такова разминаване. Да не говоря и тоя аналитикс 4 дето тотално не схващам кво отчита
 
Здравейте.
Може ли някой да ме ориентира за рекламни мрежи , кои бихте ме посъветвали , освен Google Adsense , от сорта на реклами от типа на казина , които да сложа в мой сайт.
Рекламна мрежа която да няма прекалено много изисквания от тематиката на сайта. Благодаря.
 

Горе