Google Adsense - Всеки може да прави пари от онлайн реклама

BizKonsult каза:
kolef1 каза:
BizKonsult каза:
Здравейте и от мен - аз съчетавам различни формати на рекламите но съм още съвсем в началото едва втори месец използвам реклами - неприятното е недостига на реклами - въпреки че отмаркирах да не са тематични съобразени със сайта забелязвам ,че има доста периоди в които има само социални реклами .

Не се притеснявай. Всичко ще си дойде на мястото. Кой е твоят сайт?
http://www.zlatobg.hit.bg

Този e е сайта ми БизКонсулт а това е блогът ми БизКонсулт - блог имам и реклами в страниците на start.bg ( но тях ще ти изпратя в съобщение да не стане тук като реклама на start.bg :lol:

Много е добър, но ако намалиш малко тъмния цвят, ще стане още по - добър. Разбира се, това е само мое мнение.
 
GGG каза:
Здравейте, получихте ли си ноемврийските чекове от Гугъл, стандартна доставка. Моя още го няма. :(
Мда - преди 3 дена дойдоха почти едновременно на адресите ми в 2 града и едно село.... :lol: :lol:
Така че ако още 1-2-3 дена ги няма, може с чиста съвест да се притесниш и да изкаш препращане......
 
Жалко :(, таман минах при батковците тоя месец, а то да не дойде, ама си мислех да пусна dhl. Някой досега искал ли е преиздаване, мога ли да скипна сумата и да дойде директно със следващия чек?
 
Да, ама има мноого хора, които ги ползват. Кофти наистина.
 
Имам нужда от малко хелп отностно адсенсе.Ако някой може да ми помогне нека ми пише на скайп SomethingBetter ,защото не искам да спамя по темите тук ,а и на ЛС е доста бавно :roll:
 
Само едно бързо въпросче... дали вие вече сте си получили чековете за декември, че все пак имаше празници, ама досега винаги са стигали до към 6-ти-7-ми, а вече е 16-ти...
 
Аз вече не ги смятам от кой месец кога се пращат ... но май наистина през януари не съм получавал чек.
 
Да де... питам на практика дали сте получавали нещо този месец, да не смятаме за какви приходи става дума, т.е. от кой месец :))

Май положението е 50:50, значи все още имам надежда :wink:
На практика ми пише XII 19 Направено плащане, като цъкна на подробности: Дата на плащане: 2007-12-21, вече почти месец е минал.. за тези чекове става въпрос.
 
Онзи ден ми баннаха акаунт. Не разбах защо, няма и да разбера май, нещо много кофти ми направи впечатление. Значи имах да вземам 854$ за 2 месеца, при бана ги конфискуваха всичките, независимо, че едните бяха от чек, който е вече депозиран за осребряване. Подготвен съм за такива действия от тяхна страна, но ме изненадаха със сторнирането на вече издаден чек.
 
Значи по мое мнение, когато сайта ти е направен само за адсенс, и няма кой знае какво съдържание на страниците, или изобщо не отговаря на повечето от критериите като скрити думи в бекгрнда, и прочее, вероятноста да отнесеш бан, е много голяма, лично аз имам 3 такива, като по мое мнение бяха точно заради това......но пък факта че са те баннали преди 15 число на месеца, може според мен да има други причини, като нередовни кликове, трафик, и т.н.....
С 80% сигурност мога да твърдя че ако от средата на месеца(15) до края му(до 28 число обикновенно) се отнесе бан, то той е заради проблеми с контента на сайта - предполагам че има и други причини който се "ъпдейтват" за бан тогава, но тази е много вероятна....иначе първите изброени се баннват до 15 число......
Държа да подчертая че това са мой наблюдения, и това не съм го прочел или разбрал отнякъде.....

AdSenser каза:
Да де... питам на практика дали сте получавали нещо този месец, да не смятаме за какви приходи става дума, т.е. от кой месец :))

Май положението е 50:50, значи все още имам надежда :wink:
На практика ми пише XII 19 Направено плащане, като цъкна на подробности: Дата на плащане: 2007-12-21, вече почти месец е минал.. за тези чекове става въпрос.
Ся погледнах и аз - всичките са ми пратени на 19 дек....
 

Горе