Google Adsense за сайтове на български

Здравеи и добре дошъл при нас dancho надявам се тук да ти хареса и да се навърташ наоколо :)

това къде ще излизат според настроиките на кампанията на рекламодателя и ипто на този които ги разглежда , иначе адсенс все още не поддържа България официално :(
 
Не сам сигурен дали има адсенс за български език. Поне до скоро не беше позволено. Но може вече да са го направили така че провери първо какви езици позволяват в адсенс програмата и след това слагай, защото иначе ще те баннат за нема нищо.
 
dancho, добре си дошъл и да ти пожелая весело и приятно прекарване във форъма за Онлайн Реклама. Тук ще намериш много ценни реурси за това как се прави онлайн бизнес.

Та по темата: Еми сайтовете които рекламираш през AdSense са тематически свързани с сайта ти - така Google таргетира трафика, и както каза coolice по IP на потребителя. Защото не върви да изкара китайска реклама на африкански потребител, най-малкото няма да успее да си я преведе. :lol:
--------------------------------------------------------------
Affiliate Marketing Blog
 
АдСенс за съдържание на български няма, но се работи по въпроса. Преди броени седмици пуснаха на Гръцки и Румънски. И като имаме предвид колко по-голям е пазара при тях, е нормално да почакаме още. За сега има АдСенс на български само за търсене (вдясно от резултатите при търсене в Гугъл).
 
georgimateev каза:
АдСенс за съдържание на български няма, но се работи по въпроса. Преди броени седмици пуснаха на Гръцки и Румънски. И като имаме предвид колко по-голям е пазара при тях, е нормално да почакаме още. За сега има АдСенс на български само за търсене (вдясно от резултатите при търсене в Гугъл).

както и някои реклами за имоти ..форекс борса на български.но рядко се появяват.Съущо така съм виждал и адсенс реклама на този форум.
 
Има се напредвид че неможеш да поставяш адсенс кутиика за реклама на саит на български.(примерно на този форум) (преди около 10 дни го пуснаха за сайтове на гръцки и румънски но нас ни пропуснаха) българските сайтове може да си поставят само търсачка засега като гбг

Иначе да си рекламираш саита в adwords може (от там му избираш дали да се показава само при търсения или в контент нетуърк)

нашият форум се рекламира с настроики за посетители от България така че когато някои с бларско ип се рови в чуждестранен саит които показва адсенс реклами я вижда :)

п.с поясняваите за какво точно става дума :)
 
Знаете ли какъв проблем имам.

Имам 2 сайта с първия кандидатствах за adsense и нещо гоогле него не го ебава и няма никакъв трафик.

След това от същия акаунт на adsense сложих раклама на друг сайт с доста посещения. Да обаче, ако някой даде "advertise here"(отдолу на adsensa) и му излиза, че иска да рекламира в първия сайт, което е голяма глупост.
 
ами мнималното защото почти нямам конкуренция, с изключение на някои keywords за които чуждестраните webmasters са задали на кампанията си да се показва за всички страни и територии....
 
Можеш да постигнеш 1/10 от стотинката :) лично съм го правил. Трябва само да пуснеш targetirana кампания към правилния сайт с правилната реклама, и може да се постигне CTR 5-6%
 
Значи ползвам два основни форума:
http://forums.digitalpoint.com/forumdisplay.php?f=27
http://www.webmasterworld.com/forum89/
Но иначе по скоро бих го нарекъл късмет с тази кампания. Просто попаднах на доста любопитна публика (много на брой) точно като за моя продукт. И сайта не беше от скъпите.
 

Горе