Google Shopping в България

Blinky

Owner

Ако някой има някакви съмнения, вече ще е факт. Все беше уж достъпно за някои, други не го виждаха, трети не вярваха, че ще дойде заради малкия обем на пазара, но вече официално ще влезе при нас.

Чудно ми покрай платените резултати, AI-то им, Google Places & Business, Wikipedia, къде точно ще останат органик SEO-то на бизнеса. :)
Както се знае от много време насам, всяка една платформа ще те тика към това да си плащаш за реклама, и то на тях. SEO-то, да, ама вече става още безсмислено и най-вече трудно изпълнимо за топ позиции.

Леле не знам как да се чувствам за тази новина...

От една страна - преди 22 години някъде когато php4 още беше модерна работа и чакахме да излезе пхп 5 за една американска фирма правех на ескел оптимизирани фиидове за Froogle (АКА Гугъл Шопинг в наши дни) това е толкова отдаван че трябва да си сложа Гугъл Шопинг ветеран значка...

От друга тази новина показва колко на опашката на колективния запад е България... :cry:

Леле не знам как да се чувствам за тази новина...
От друга тази новина показва колко на опашката на колективния запад е България... :cry:
Да. Хората си мислят, че сме с цели 10 години назад, а то се оказа с поне 20-25. Май толкова бяха. :)

Скоро много магазини ще намажат от това. :) И нека бидването започне сега. :D

Горе