Graphic Design /банери,лога,колажи,календари,визитки и други../

От: Graphic Design /банери,лога,колажи,календари,визитки и други../

s3.envato.com/files/223254/preview_1/index.html

отивате на news ще ви се появи картинка с един текст Lorem ipsum .....
еми сравнете текста на тези които ги е постнал и тези който са на сайта текста е еднакъв и се използва за запълване на такива текстови пространства например
поне да си беше направи труда да напише нещо от рода на бла бла бла текст текст текст. ето това е едно доказателтво за това че използва говоти неща. някаде из форума бях мернал и още 2 темплеита за музика с едни китари а-у там беше хакнал една снимка на мангала от мюзик идол и те ли са от новите неща ?

а ето и още нещо

predpriemach.com/showthread.php?t=11409 - там поне си писал че ти си го направил, поразчистил си го малко и аиде готово... е кажи ми ся как да искаш повече от 15$ за такова нещо 30 мин работа ... няям думи и на всичкото отгоре твърдиш че е твое нещасник!
 
Последно редактирано:
От: От: От: Graphic Design /банери,лога,колажи,календари,визитки и други../

...к'ви хората сте бе братче!?...

Аз да ти кажа друг освен твоя пост, като спам не видях, ама за да станем двама със СПАМА, ще те попитам...

Кой точно се заяжда само не разбрах? Та нали това е форум и всеки си носи кръста за това, което е постнал. Много ясно, че ш'е има и критика, не знам кое исказване ви се видя толкова негативно та да подскачате веднага? И значи казваш ни е яд зарад' качествата му? Когато изразаяваш такова мнение първо се замисли малко, защо има хора дето не правят изказвания от сорта "уаоооо велик дизайнер, уникален, неповторим и т.н."? С'а аз пак да те питам, я ми кажи на кои качестава по точно да завидим, а? На тия мазаници дето е изпльоскал по цялата тема ли? Ми на мен и един правилно реализиран проект не ми се намира тук, само работа за упражнения а той тръгнал да изкарва пари от това. Иначе и претенциите, и държанието на младежа са, като за велик дизайнер, а пък недай си боже някой си позволи да го изкритикува - маалиий става страшно.

Виж сега, ако за някои хора уникален дизайн е да свалиш 2-3 картинки от нета, да ги наблъскаш с ефекти и да ги наредиш във Фотошоп, за много други не е, и той всъщност си получи мненията преди време от един друг форум за дизайнери. Та какво всъщност е дизайн а? Аз пак да те питам, ти като го защитаваш така ревностно как се ориентира, че е неповторим, уникален и къ'в беше там дизайнер, сравни ли му нещата някъде другаде... изобщо какъв точно дизайнер е?

Уеб да е?... Не ми се верва, за уеб дизайнер се иска освен владеенето на Фотошоп да отбираш и по малко от HTML или PHP, CSS, Flash, AS, JS и др. подобни и необходими, аз тука такова нещо не видях, а той дори тръгнал да взема поръчка за дизайн да Worpress и какво стана... всички видяхме резултата. Поне да не лъже хората а да си каже, че ще се поупражнява върху техните теми за проекти па' ако искат в знак на добра воля ще дадат по нещо.

Графичен дизайнер да е пак не ми се верва -що ли? Ами защото за да се наречеш такъв, освен Фотошоп трябва да владеш и някоя друга векторна програмкa, че мо'е и да ти потребва, например като Illustrator, Corel, InDesign, да познаваш и да умееш да използваш поне основните цветови профили, да правиш разлика между RGB и CMYK, да си наясно поне с елементарни неща, като нарпимер с какво DPI се прави една визитка, да знаеш горе-долу технологиите за печат за да можеш да изградиш правилно файловете, да си си калибрирал поне веднъж мониторчето а не да акаш каквито си щеш цветове, когато някой ти е поискал нещо и други такива дребнички нещица. Аз да ти кажа и тука такова нещо не видех. Сега представи си, че имаш фирма и искаш да си пуснеш 1000 реклами брошури, наемаш пича за дизайна, той ти прави нещо пуска ти го а ти си във възторг, на какъв велик дизайнер си попаднал пък и евтино си плащаш, вземаш файлчето и така щастлив тичаш до печатницата за да си го изпечаташ и после да се похвалиш на баба си каква хубава брошура имаш. Нямаш търпение на другия ден да си ги вземеш, тичаш пак до печатницата и там... опааа... едно цветно петно, ама то що така! Е що ли?...

Лого дизайнер да е?... И тук не ми се верва да съм уцелил. За фирмено лого си има специфични изисквания как точно да се изработва и представя, които аз не виждам в нито един представен проект тук. Само прост пример: Я ми кажи ако някой от ползвателите на така наречените лога, сътворени в тая тема, утре реши да си го отпечата за рекламен билборд да речем, за да се идентифицира с логото си и да привлече по-големи рекламодатели, какво ще излезе от логото а? Събери 0+0 и кажи на какво е равно? На нищо е равно! Абе то щом не се прай разлика между лого и украса за хедър примерно, работата е повече от ясна.

Офф мани, че само се дразня и ме караш да праскам бутони у 5:00 ч. и то след студентския празник. В случай, че не си ме рабрал/ла ако искаш избери ми някои от постнатите проекти тук за да ти онагледя толкова много изписаното, че ми писна.

Момчето може и да има някакви умения ама е доооста рано да се каже, че е дизайнер камо ли пък уникален, неповторим и дрън дрън....

Само да ти дам пример. Виж radev (или други колеги от форума), човекът има организация, екип, сертификати и т.н., ама къде видя да се бие в гърдите колко велик дизайнер е.

Та к'ъв е извода?: Когато решиш да даваш такива сърцераздирателни мнения и да обвиняваш хората, че си късат ризите от яд заради неоспоримите качества на еди/кой/си, земи преди това се поогледай малко.

Нищо лично към никой!




П.П. .... и не! АЗ НЕ ТВЪРДЯ, ЧЕ СЪМ ДИЗАЙНЕР!

Абе, защо всичките твърдите,че е велик дизайнер и не знам си какво.
Аз не съм казал такова нещо. Следя темата от първия и пост може би и не съм видял и той да каже никъде такова нещо.

Интересно ми е защо само с нападки действате? Това се опитвах да кажа с поста си. Просто оставете човека на мира.

Доколкото ми говориш за дизайн, мога да ти кажа, че прерових доста фирми по нета, доста такива фриилансъри и какво ли още не и никъде абсолютно нищо не ми хареса.

П.С. Това беше последния ми пост в тази тема за да не спамя повече.
 
От: От: Graphic Design /банери,лога,колажи,календари,визитки и други../

s3.envato.com/files/223254/preview_1/index.html

отивате на news ще ви се появи картинка с един текст Lorem ipsum .....


Хахаха Lorem ipsum-а откраднал хахаха, умрях от смях:lol: Аре пуснете си една тема в off topic-a, че тук се оляхте. :)
 
От: От: От: Graphic Design /банери,лога,колажи,календари,визитки и други../

Хахаха Lorem ipsum-а откраднал хахаха, умрях от смях:lol: Аре пуснете си една тема в off topic-a, че тук се оляхте. :)


:) колега прочети добре
"текста е еднакъв и се използва за запълване на такива текстови пространства"

не е откраднал текста а не си е направил дори труда да остане незабележим като дори не е сменил текста които се използва за такива цели за запълване на текстови пространства. чети преди да пишеш
 
От: Graphic Design /банери,лога,колажи,календари,визитки и други../

..........
 
Последно редактирано:
От: От: От: От: Graphic Design /банери,лога,колажи,календари,визитки и други../

:) колега прочети добре
"текста е еднакъв и се използва за запълване на такива текстови пространства"

не е откраднал текста а не си е направил дори труда да остане незабележим като дори не е сменил текста които се използва за такива цели за запълване на текстови пространства. чети преди да пишеш

ti si nqkakyw unikalen individ.. :) Ne znam ot zavist li ot kakwo, no goworish pylnite bezsmislici, kato vyobshte ne mojesh da dokajesh tvyrdeniqta si!gotow sym da ti predostawq PSD za vseki edin ot proektite po koito sym rabotil, za da vidish che vsi4ko e praveno ot men! (kolkoto i da ne ti se vqrva) ;]
Ako dokaja che sym praw, shte te pomolq publi4no da mi se izvinish.. ;}

A kolkoto do samite prostotii koito si pisal, shte ti kaja samo che ako imashe predstawa kwi typotii goworish, shteshe da te e sram da pishesh otnowo wyw foruma, ili pone shteshe da si iztriesh profila i da si naprawish drug! :)

pp - sry za latinicata no sym na uchilishte i nqma kirilica ;]

PROCHETOH EDIN OT PO-GORNITE TI POSTOWE NA MINALATA STRANICA..SAMO ISKAM DA TI KAJA CHE SI JALYK! PODCHERTAWAM JALYK!
 
От: От: Graphic Design /банери,лога,колажи,календари,визитки и други../

@Z3al0t: Къде видя да съм казвал, че ти твърдиш, че си "велик дизайнер"? Казах, че претенцийте и поведението ти са като на такъв. Пример: Преди няколко дни, лично аз те помолих най-невинно да пуснеш 2-3 насочващи скрийншота за да се научим и ние на нещичко, ама ти реши да се направиш на интерес - едни псувни, едни чудеса, стана страшно. Ти критика каквато и де е ама грам не търпиш. Палиш и почваш да псуваш на ред, без да си си изяснил ситуацията. Ама знай, че всеки колкото и добър да е в определена област, винаги ше има на какво да се научи. Та съвета ми е да го даваш по-кротко и да поемаш критиката защото да ти кажа тя е много полезна и можеш много да научиш от това. Знаеш ли мен как са ме хранили? Па не съм умрел, само позитиви съм извадил

pich, v interes na istinata posta mi s obidite shteshe da e korenno razlichen, no go editnah sled kato vidqh onaq kartinka koqto si naprawil, kydeto beshe pisal "towa prawi li me velik dizainer" i t.n.
prosto ironiqta beshe... ;]]]
inache otnowo povtarqm - priemam kritikata za dobre doshla!
primerno : pich na edi koe si logo mislq che shte e po-dobre edi kwo si da e po razli4no, da e po na lqvo ili neshto ot sorta.. kakwoto ima da si kaje chovek.. :) Ne da mi se goworqt pylnite prostotii che sym bil kral twa onowa i t.n. :) Prosto e prekaleno jalko..

Ili pone ako kajete che sym kral neshto, predstawete dokazatelstwa! Ne samo da goworite prazni prikazki, i kato doide nqkoi nepoznat i vidi temata i da si kaje, ami toi toq samo krade.. :) Typo e twa! Viziram xpress! Jalyk si choveche !
 
От: От: От: От: Graphic Design /банери,лога,колажи,календари,визитки и други../

:shock: predpriemach.com/showthread.php?t=8896&page=4 еи тия нещица те издадоха и пак казвам че като добавиш нещо на нещо готово не може да се наречеш ... не не дори не може и да кажеш че се занимаваш с подобно нещо .... издават те някои текстове на испански ли са португалски ли е незнам не мога да го определя..........
Тука вече се обърка. Точно на тая страница дето си я линкнал горе има някои чудесни лога и банери. Около 4-5 страОтни. Като си седнал да обвиняваш в грозни неща като плагиатстване, дай линкoвe, бре човек?

Относно Лорем Ипсума - :lol: ...... Без коментар. Голямо доказателство за плагиатстване, няма що... http://www.lipsum.com/ = стандартен туул в бранша.
 
От: От: От: Graphic Design /банери,лога,колажи,календари,визитки и други../

..........
 
Последно редактирано:
От: От: От: От: От: Graphic Design /банери,лога,колажи,календари,визитки и други../

ti si nqkakyw unikalen individ.. :) Ne znam ot zavist li ot kakwo, no goworish pylnite bezsmislici, kato vyobshte ne mojesh da dokajesh tvyrdeniqta si!gotow sym da ti predostawq PSD za vseki edin ot proektite po koito sym rabotil, za da vidish che vsi4ko e praveno ot men! (kolkoto i da ne ti se vqrva) ;]


Че то даже да си начинаещ може да откраднеш дизайн и да направиш нов PSD - това не мисля ,че може да служи за доказателство. Неискам да влизам в споровете Ви , но просто отделяте прекалено много време да обсъждате работи , които нямат такова голямо значение. В кръвта на Българина е да краде и е факт , че много от "дизайнерите" в България крадат различни дизайни.Но под кражба нямам предвид да има сходство в дизайна. Дребните елекенти правят всеки дизайн уникален сам по себе си, ако копирате и малките детайли , тогава може да се каже , че сте го откраднали. Не помня дали беше тук или в на Brian_pain темата , но имаше едно лого , което беше на 80% същото като на HostGator. Но няма как да има толкова много сайтове и никой да не си прилича с някой друг , но както казах МАЛКИТЕ ДЕТАЙЛИ ПРАВЯТ ДИЗАЙНА УНИКАЛЕН. Няма смисъл да обсъждате повече тези работи и то в темата , защото до някъде тя е като портфолио за твореца и по този начин очернвате темата. Писва ми от хора , които гледат само да пишат в различни теми , дори да не са на 100% сигурни в това , което говорят , просто да очернят някой - типичен Български манталитет. Та това не е ли форум за намиране на работа и обмяна на опит ? Какво сте тръгнали да спорите за работи , които може да кажите в един пост и да спрете да спамите. Надявам се след този пост малко да се осъзнаете и да спрете да публикувате къде безмислени , къде смислени коментари за работата на zealot .
 
От: От: От: От: От: От: Graphic Design /банери,лога,колажи,календари,визитки и други.

ti si nqkakyw unikalen individ.. :) Ne znam ot zavist li ot kakwo, no goworish pylnite bezsmislici, kato vyobshte ne mojesh da dokajesh tvyrdeniqta si!gotow sym da ti predostawq PSD za vseki edin ot proektite po koito sym rabotil, za da vidish che vsi4ko e praveno ot men! (kolkoto i da ne ti se vqrva) ;]


Че то даже да си начинаещ може да откраднеш дизайн и да направиш нов PSD - това не мисля ,че може да служи за доказателство. Неискам да влизам в споровете Ви , но просто отделяте прекалено много време да обсъждате работи , които нямат такова голямо значение. В кръвта на Българина е да краде и е факт , че много от "дизайнерите" в България крадат различни дизайни.Но под кражба нямам предвид да има сходство в дизайна. Дребните елекенти правят всеки дизайн уникален сам по себе си, ако копирате и малките детайли , тогава може да се каже , че сте го откраднали. Не помня дали беше тук или в на Brian_pain темата , но имаше едно лого , което беше на 80% същото като на HostGator. Но няма как да има толкова много сайтове и никой да не си прилича с някой друг , но както казах МАЛКИТЕ ДЕТАЙЛИ ПРАВЯТ ДИЗАЙНА УНИКАЛЕН. Няма смисъл да обсъждате повече тези работи и то в темата , защото до някъде тя е като портфолио за твореца и по този начин очернвате темата. Писва ми от хора , които гледат само да пишат в различни теми , дори да не са на 100% сигурни в това , което говорят , просто да очернят някой - типичен Български манталитет. Та това не е ли форум за намиране на работа и обмяна на опит ? Какво сте тръгнали да спорите за работи , които може да кажите в един пост и да спрете да спамите. Надявам се след този пост малко да се осъзнаете и да спрете да публикувате къде безмислени , къде смислени коментари за работата на zealot .

Виж пич, едно е да наблюдаваш тенденциите в лого дизайните, друго е да копираш даден детайл от определен дизайн :)
А аз правя първото :)
 
От: Graphic Design /банери,лога,колажи,календари,визитки и други../

caretvlogoz3al0tdesigns.jpg


Коментари, критики, добре дошли са!
Само моля без обвинения за откраднат ispum-lorem или друг вид плагиатстване.. =)
И все пак, ако случайно сте на мнение, че съм откраднал нещо и имате доказателство, с удоволствие бих го погледнал.. ;]
 
От: Graphic Design /банери,лога,колажи,календари,визитки и други../

Един съвет - не става въпрос за логото , а за това ,че трябва да отсееш най-добрите творби и да едит-неш темата и да поставиш линк към тях , за да може клиента да търси по лесно и бързо , а не да прелиства тема от 30 страници ... :)
 
От: Graphic Design /банери,лога,колажи,календари,визитки и други../

Да, имаш право, ще направя един едит :) Може би ще поставям нещата в първият, основен пост
 
От: Graphic Design /банери,лога,колажи,календари,визитки и други../

Виж файлът 335

Коментари, критики, добре дошли са!
Само моля без обвинения за откраднат ispum-lorem или друг вид плагиатстване.. =)
И все пак, ако случайно сте на мнение, че съм откраднал нещо и имате доказателство, с удоволствие бих го погледнал.. ;]

http://promo.e-llusion.org/data/projects/perblo.jpg - хората са написали, но едва ли имаш толкова мозък за да се сетиш за това и да го използваш

направи ми го за печат отворко :)
поне надявам се знаеш значението на думичката "лого"
аиде аз сам клиент за това нещо което си измадрил ама само сайт не ми стига нали се сещаш иам и фирма треа ми и печат за фирмата
направи ми го за печат....

лесно е да направиш нещо и след тфа аиде юруш
проблема е че след всеки дизайн треа да мислиш за последствията и дали даденото от тебе може да се използва другаде

пример: изтрил сам го по молба на @izida защото е чужда тема и не трябва да ощетявам собственика и
@Izida неща няма да се видат повече в тоя форум!


яд ме е че не сам направил снимки и на кутиите за компютри за да ти покажа и там, и дипляните и визитките ги нямам в лаптопа за да ти ги импортна и тях, или бюлетина които сам му правил , даже му праихме и вътрешния дизайн на пи4а за тфа 4е отворко с тия твои дизайни за по 5-10лв дет праиш да не мислиш 4е ма е яд на тебе за това ... ха ама прави си ги бре, като не искаш да вземаш от по големите както каза wsar акъл бласкаи си кратуната за по 5-10 лв смешник
може би искаш да ти покажа и снимки на MULTIPLACE слънчев бряг?, и по точно на дискотеката която я имате и в софия GRAND DE LUXE, My Secret дори и имената сам им мислил или пак на АЛТЕСТ - KMG пвц профилите KMG логото не сам го правил аз а сега както е е дооправяно запалки календари чаши чадъри моливи 3д кубчета какви ли не бози , или малко табели и билборди за да приемеш представа за кво иде реч ... или пак щандовете на KRONOSPAN за изложението, или па да взема да ти покажа и малко 3д неща за които сигурно не си и мислил 4е може да има в България още. Но за какво да ти отварям очите .. все пак на тая държава са нужни и падари ... треа има кои да бачка и кои да командори. Като не взимаш от дума ... no comment - тъп и упорит. Така че продалжаваи да си правиш логата и банерчетата за по 5 кинта а големите неща остави на батковците.

тфа ми беше последния пост по тая тема не мисля че имам какво друго да кажа трудно е да спориш с хора които си живеят още при мама и тати и не са си изкарвали до сега паричките ... нека се побласкат
 
Последно редактирано:
От: Graphic Design /банери,лога,колажи,календари,визитки и други../

Е, защо разширихте темата с тези картинки? Не може ли по-малки да ги давате?
 
От: Graphic Design /банери,лога,колажи,календари,визитки и други../

Айде пак гъзарщини, ти човече (xpress) наговори пълните простотии и хората ти се посмяха..
Радвам се, че това е последния ти пост в темата ми! ;] (дано си държиш на обещанията)
 
От: Graphic Design /банери,лога,колажи,календари,визитки и други../

Човекът просто е свикнал да облицова само билбордове и табели та затва е показал картинката в съответния размер.

ПС: самоизтрито с цел подобряване на тона.
 
Последно редактирано:
От: Graphic Design /банери,лога,колажи,календари,визитки и други../

Някой няма ли да му надене БАНана на тоя мушмул, че ми писна да му чета маниакално-депресивните излияния.

Не се трупат лесно мнения при регистрация, нали?
А и тук едвали ще получи бан за подобни действия...
Либерален форум :lol:

xpress, това е чужда тема! направи си твоя и си поствай твоите работи, ако все още си тук!
моля, да си едитнеш поста :)
 
От: Graphic Design /банери,лога,колажи,календари,визитки и други../

Аз докато го едитвам това (понеже се самозасрамих, представете си), ти си го куотнала... :)
 

Горе