Guest blogging в IT сайт

Blinky

Owner
Рейтинг - 100%
27   0   0
Здравейте приятели,

Тъй като последно време стана много популярно Guest blogging. Предлагам такава оферта на тези, които искат линк (от бодито) на IT сайт. става дума за itzone.bg. Ще се радвам да разменим със сайтове в тази ниша - информационни технологии. Размяната е стандартна, ако аз мога да предложа линк от бодито + линк от ресурс бокса, който се оформя под самата статия. Статията трябва да се отнася за информационни технологи, мобилни устройство и всичко свързано в този бранш. Ще се радвам да разменим няколко статии, респективно линкове.

Сайтът предлага също така опцията Стани автор, като това пак е вид набавяне на линкове за вашите сайтове. Може да пише всеки с познания, интерес и ценна информация по тематиката на сайта.

IT медията е част от групата на ADX и в момента набира скорост, като един от най-младите членове в групата. Отправям тази оферта, защото знам, че бихме могли да си бъдем полезни. Така както вие развивате вашите сайтове, така и ние го оправим. Линването между нас ще е добра възможност за размяна на трафик и линк джус. Всеки е добре дошъл.

Ако имате въпроси и коментари, моля пишете ми. ;)
 
От: Guest blogging в IT сайт

Това е чудесна възможност за изграждане на реални и натурални ликове към всеки релейтет към IT нишата сайт. Въпроса е, че си трябва оригинален текст и малко инвестирано време от страна на маркетърите.
 
От: Guest blogging в IT сайт

Яко! Ще драсна една статия като имам време.
 

Горе