Happy Predpriemach.com Hour - Фейсбук Реклама за колеги от форума

Статус
Not open for further replies.
От: Happy Predpriemach.com Hour - Фейсбук Реклама за колеги от форума

И на мен ми е интересно..посещения от 230 хиляди олигофрена...би трябвало да имам някаква полза нали :) би ли споделил все пак :lol:

Откривам веселите часове за днес. От 14-16 ч. и от 22 до 24 ч.

При условие, че темата не допадна на потребителите се получиха 224 посещения :)

Аз пуснах в тясна ниша - около 150 уникални повече от обикновено - заслужава си промоцията. Евала на redrum ! По-късно ще кажа и дали е имало конверсия от тези потребители.

Аз пуснах в тясна ниша - около 150 уникални повече от обикновено - заслужава си промоцията. Евала на redrum ! По-късно ще кажа и дали е имало конверсия от тези потребители.
Така де, кажи "прав беше" :p

Не бързай - конверсията е 0. За съжаление се оказвам прав аз - за тясна ниша и особено такава, която е свързана с бизнес или някакви поръчки на продукти, с аудитория задължително над 25-26 години, не е ефективно. Аз няма да пускам към моите продукти, защото те са още по-строго таргетирани.
За други ниши, теми и въобще трафик, обаче си заслужава. Ако имах по общи сайтове със сигурност бих се възползвал отново и отново.

P.S. Е, разбира се, няма как да бъда сигурен, че същите тези посетители, няма да се върнат по-късно в сайта и да направят поръчка.

Така е, аз предлагам трафик, не конверсия. Ако можех да гарантирам продажби, щях да си направя и аз един онлайн магазин и сега да ти пиша от някое слънчево място :-o

Никой нищо лошо не казва за теб - ако имаш една голяма EN FB страница, там да пуснем към друг сайт дето ми трябва трафик, щях да избия рибата :) ма ти си ги продал :)

За всеки случай си виж какво съм ти написал на лично :p Хайде народе, възползвай се от офертата.

Един от линковете вече е зает.

Да пробвам вторият линк - данни ще ти изпратя на ЛС

Чакам :)
..............

Приемат се поръчки за вечерния диапазон, има 3 свободни позиции :)

Останаха две свободни позиции.

Въпреки, че денят не е минал - аз да си кажа :)
Първо за услугата като изпълнение:
1. Бърза, лесна комуникация + потвърждение за получена заявка и плащане
2. Обратна връзка за пуснат линк
3. За подобна оферта какво повече да иска човек от получената коректност?
Препоръчвам!
По отношение ползваемост и резултати:
Ползвах за часовете 14-16 с 1 магазин и един чисто хоби-сайт. Комерсиалният го бутнах с неговият блог, но тъй като е не само магазин, а и специфична ниша се получи трафик от порядъка на 90-100, което и очаквах. За конверсия ми се струва нереално да говоря - все пак офертата е за трафик.
Относно некомерсиалния, въпреки че е в технологична ниша от 16ч днес до момента трафика е около 900+, а резултата е повече от очакваните от мен споделяния и тн.

Извода какъв е за мен: коректен като изпълняващ услугата, получавате трафик, за който сами избирате колко да платите. За мен бе полезно и си направих някой изводи, които нямаше как без да съм пробвал.

Предполагам ще се възползвам поне веднъж за още два сайта.

Трейда защо ми оказва съпротива?
Следните грешки се появиха,след като това съобщение беше изпратено :
The deal URL is invalid!

Благодаря за ревюто, темата от технологичния ти блог е, как да кажа, популярна напоследък :) Та за това получи добър трафик и дори дискусия.

Откривам щастливите часове за днес - 16-20 ч.
Поръчки приемам до 16 ч.

И сега трябва да чакам до 16:00 ? :)

Жалко, че нямаме опция както в фейсбука - да публикувам нещо в даден час :)

Има такава опция, но ще трябва стабилна почерпка :p Пиши ми на лично и ще измислим нещо.

Да направя ревю и за вчерашната поръчка.

Този път темата се хареса на потребителите и се получи значително по-голям трафик, близо 2.3к (за сравнение предният път бяха около 224). Сайтът е на забавна тематика. Redrum помогна много, като ни изпрати коментарите от първия линк и открихме кое не се харесва, сътоветно го променихме и се видя резултата. Днес отново ще взема 1 позиция :)

ПП Още не мога да ти дам ряпа - You must spread some Reputation around before giving it to redrum again.

Статус
Not open for further replies.

Горе