HeatMap Adsense Theme 2.5.4 Проблем?

Hettllo

New Member
Здравейте на всички :)

Инсталирах си тази тема на WP и почти приключих с основните неща в сайта. Имам един сериозен проблем и понеже отскоро се занимавам с WP не съм много наясно как да го оправя. Писах във форума на WP, но там казаха, че това било commercial Theme и не им влизало в работата...сигурно е така де.

Поставил съм за начална страница от Settings да имам статична страница, да кажем Page 1. Понеже по дефолт темата ми слага две менюта отгоре (едно със страниците и едно с категориите) на първата ми се появяват следните 4: Home, Page 1, Page 2, Page 3. Естествено като кликнеш на Home и на Page 1 дава една и съща страница, което е и проблемът. Търсих от страници дали мога да изтрия Home Page или от Settings да направя нещо, търсих и доста в нета но в крайна сметка вече 2 дни бия на камък и се побърквам:shock:

Има ли някой представа какво може да се направи, защото наистина вече не знам какво да измисля? :)
 
Последно редактирано:
От: HeatMap Adsense Theme 2.5.4 Проблем?

Хора, дайте някакъв съвет, ако някой има идея...

Към форума на самата тема нямам достъп защото нямам нищо закупено от тях (трябва да се избухтам със 70$, които са ми доста в момента) за Про тема. Гледах други теми, като варианти за смяна, но хич не ми се иска да бутам тази, харесва ми дизайна и, освен това има доста различни опции като менюта.

В един англоезичен форум ме посъветваха да намеря и изтрия кода, който давал самият HOME да се показва горе в лентата, но си нямам идея къде точно се намира това. Друг пък каза да не барам нищо щом не разбирам от програмиране или пък ако пипам да си направя export-a преди това за по-сигурно.

Какво бихте ме посъветвали? :)
 
От: HeatMap Adsense Theme 2.5.4 Проблем?

Слагай направо новата 4 версия. Ето ти линк за сваляне. В архива има user guide and child themes.
 
Последно редактирано от модератор:
От: HeatMap Adsense Theme 2.5.4 Проблем?

Иво...супер, адски, мега, гига, тера много ти благодаря!!!!

Инсталирах я и имаше доста повече опции, намерих една, която скрива от навигацията страница по избор. Потърсих къде мога да намеря page ID, намерих го и сега всичко е наред, даже мога да си сложа side bar-а отляво :):)

Много ти благодаря човек, страшен си, 1 седмица се лутам и не мога да се оправя :D

Поздрави, Наско :)
 

Горе