Hostgatorrrrrr?

Moko

Well-Known Member
абе, сега си преглеждам списъка със задачи и малкото останали пари и се сещам, че март месец трябва да давам 150$ за хостгатор... Вярно е, че март месец е далече, ама отсега трябва да се мисли! Та въпроса ми е - стандартните купони за отстъпка само за нови клиенти ли важат? Има ли купони за подновяване или няма?
Данкешуйн!
 
От: Hostgatorrrrrr?

Затова трябва да се плаща за възможно най-големия срок точно на 27-ми ноември, когато се очаква да направят 75% отстъпка :)

Все пак не е сигурно, но е доста вероятно (миналата година правиха).

Някой да е пробвал да си направи нов акаунт за да се възползва от отстъпката за нови клиенти, при положение че вече е клиент (и да зареже стария акаунт)? Може би с нова дебитна карта минава номера?
 
От: Hostgatorrrrrr?

Става, но въпроса е да не те хванат. Иначе аз направих глупостта да плащам месечно и мисля да поправя грешката точно с един нов акаунт. Мисля даже да го пробвам през афф линка ми дали ще стане.
 
От: Hostgatorrrrrr?

би му майката... не ми се даваха 300$ за хостинг тогава!! не че ги и имах де... с нов акаунт не ща да пробвам, не заради местенето, ами щото искам да си е на мое име всичко, а иначе трябва името и таковата да сменя... а иначе аз платих през пейпал.
мамка му ще се разровя утре в гугъл, дано да има!
 
От: Hostgatorrrrrr?

Няма да стане през твоя аф. линк. Не се опитвай. По-скоро може да се разбереш с някой да се регне през твоя аф. линк, а ти да се регнеш през неговия :)

Обаче дори и тогава не съм сигурен дали ще мине номера. За това нещо са се сетили много хора преди теб, не откриваш топлата вода. А собственика на афилиейт програмата се е сетил още преди да стартира афилиейт програмата. Описано е в общите условия като забранено.

Но най-големия проблем с регистриране на нов акаунт е местенето на файловете.
Ако е един -два сайта става, но за стотици сайтове - труда по местенето е повече от разликата в цената.
 
От: Hostgatorrrrrr?

75% отстъпка оправдават местенето на колкото и да са файлове. Миналата година си взех 2 години хостинг за $35 долара през афф линка на един съфорумец и съм мнооого доволен :) .
 
и това е варият да си вземеш нов хостинг акаунт а да прекъснеш стария но е свързан с всички неудобства на местенето ...

Всъщност и за това не откривате топлата вода... някои фирми като Дриймхост вече са се усетили и не могат да се добавят домейни, които преди това са били ползвани в друг акаунт, в акаунти с използван купон за намаление. Даже и домейнът да е expire-нал и да е регистриран наново, тоест с нов собственик. От личен опит го казвам :)
 

Горе