Хахаха, давай със система, защото такъв тип сайтове имат много неща - калкулатори, слайдове, интерактивни странници. Направо не го мисли, а действай с WP.
А редакцията на 70 страници на статичен HTML си е малко мазохизъм.Индексацията няма нищо общо с това дали е статичен или сайт със система зад него. Това е вече по влияние на други фактори.
![]()
Ee, кой е казал, че безплатна тема ще използваш? Особено от тези където имат по 6 линка във футъра. Сега, ако ще говорим за нещо скалъпено, тогава използвай фри теми, който не са на някой разработчик със съмнителен произход.давай давай
но все вируси се качват на безплатните теми
Ee, кой е казал, че безплатна тема ще използваш? Особено от тези където имат по 6 линка във футъра. Сега, ако ще говорим за нещо скалъпено, тогава използвай фри теми, който не са на някой разработчик със съмнителен произход.![]()
Стига бе? Това ако е така, репортвай. Там реално е забранено такива неща и автора улита, ако има и малки съмнения за такова нещо. Мисля, че си държат на тези неща и то сериозно.![]()
Ще споменеш ли кои са тези звезди в гората, да не взимаме от тях. Иначе и аз съм с две ръце за WP+ премиум тема.дори едната тема беше я продал много пъти после я беше махнал и никъв съпорт ни медец от 9 села
Писна ми ворда да го хакват и да се занимавам с него
Еми като не си го защитаваш както трябва, ще ти го хакват. Ако ще да е и писан php или html, ако е незащитен - и него ще ти хакнат.