iMacros кодове

Дискусията в 'Инструменти за Уебмастъри - Webmaster Tools' стартирана от hatre, Юни 4, 2013.

  1. hatre

    hatre Active Member

    Рег.:
    Юли 12, 2011
    Съобщения:
    742
    Харесвания:
    42
    Точки:
    28
    Постоянно ползвам iMacros, но понякога ми се налага да направя неща които никъде не намирам и реших тук да задавам въпроси, ако има някой запознат.
    Има ли double click?
    Когато цъкна на текста SKU, кода е:

    TAG POS=1 TYPE=STRONG ATTR=TXT:SKU:​

    Трябва ми двойно цъкане.
     
  2. тео

    тео Well-Known Member

    Рег.:
    Ноем 15, 2010
    Съобщения:
    1,870
    Харесвания:
    291
    Точки:
    83
    От: iMacros кодове

    Ще трябва да определиш координатите, където да се цъка двойно. Командата е

    DS CMD=LDBLCLK X=111 Y=222 CONTENT=

    съответно ти трябват координатите. Тях можеш да вземеш, когато записваш в режим DirectScreen
     
  3. hatre

    hatre Active Member

    Рег.:
    Юли 12, 2011
    Съобщения:
    742
    Харесвания:
    42
    Точки:
    28
    От: iMacros кодове

    DS CMD=LDBLCLK X=11 Y=22
    WINCLICK X=123 Y=456
    Те тези да не би да не работят за Мозилка. Като ги напиша по този начин ми дава
    UnsupportedCommand: command WINCLICK is not supported in the current version, line: 6 (Error code: -912)
    Версията ми е : https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/imacros-for-firefox/
     
  4. тео

    тео Well-Known Member

    Рег.:
    Ноем 15, 2010
    Съобщения:
    1,870
    Харесвания:
    291
    Точки:
    83
    От: iMacros кодове

    Изтрий последния ред : WINCLICK X=123 Y=456 и пробвай
     
  5. ma57er

    ma57er Active Member

    Рег.:
    Септ 1, 2011
    Съобщения:
    426
    Харесвания:
    40
    Точки:
    28
    Място:
    София
    От: iMacros кодове

    Двоен клик за какво точно ти трябва?

    Ако не ти е проблем, дай ми сайта и макроса. Кажи ми какво точно искаш да направиш и може и да успея да ти помогна.
     
  6. hatre

    hatre Active Member

    Рег.:
    Юли 12, 2011
    Съобщения:
    742
    Харесвания:
    42
    Точки:
    28
    От: iMacros кодове

    Ина ли код с който да викам от един iim файл друг. И друго може ли в самия iim файл да се слага JS.
     
  7. hatre

    hatre Active Member

    Рег.:
    Юли 12, 2011
    Съобщения:
    742
    Харесвания:
    42
    Точки:
    28
    От: iMacros кодове

    Как мога да копирам със SELECTOR? Ако имам SELECTOR="#searchresultsContainer>SPAN>SPAN>A:nth-of-type(3)>SPAN" как се пише синтаксиса?
    Ако трябва да копирам само SPAN се пише: TAG POS=1 TYPE=SPAN ATTR= EXTRACT=TXT но със SELECTOR пробвах разни варианти, така и не проработиха
     
  8. hatre

    hatre Active Member

    Рег.:
    Юли 12, 2011
    Съобщения:
    742
    Харесвания:
    42
    Точки:
    28
    От: iMacros кодове

    Някой може ли да даде акъл, как да направя с PALY LOOP, като пусна макроса да мести тбовете, когато стигне последния таб (например 10-ти) да се върне на 1-вия?
     
  9. Катя

    Катя New Member

    Рег.:
    Юни 4, 2017
    Съобщения:
    2
    Харесвания:
    0
    Точки:
    1
    Пол:
    Жена
    Здравейте, търся някой който иска да ми даде няколко урока. Иска ми се уроците да са практични, да ме научи как да икстрактвам данни от сайт и да ги качвам в друг, както и да ми даде съвети как да работя с imacros. Разбирасе срещу заплащане :)
     

Сподели страницата

  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies.
    Dismiss Notice