Imam nujda ot 20 saita s visok PR ?

Nindja

New Member
Poneje tuk si pomagame ...imam nujda ot pomosht malko ....ako ima webmasteri s visok PR ot 4 nagore da mi pishe na poshtata ( da smenim nqkoi drug link ).Az imam 20 saita s home page PR 3 i 2 s PR 4 :(

Nindja

New Member
:)

georgimateev каза:
Дай поне тематика, език. PR не ме вълнува кой знае колко.

Iskam da zakova PR 6 i sa mi nujni pone 20 vruzki s PR 4,5 :)

Sobieski

Well-Known Member
Сайтъ ти много добре изглежда и може да има и повече ПР защо не се постараеш да го вдигнеп на 5-6 примерно така ще ти се увеличът значително потребителите?

Nindja

New Member
:)

Sobieski каза:
Сайтъ ти много добре изглежда и може да има и повече ПР защо не се постараеш да го вдигнеп на 5-6 примерно така ще ти се увеличът значително потребителите?

Tva za men li beshe ?

Sobieski

Well-Known Member
Re: :)

Nindja каза:
Sobieski каза:

Tva za men li beshe ?

Аз твоя сайт не го знам беше за човека писал преди мен ако искаш дай да видим и твоя :p

Sobieski каза:
Поради няколко причини:
1) Не смятам, че потребителите гледат PR, за да решат да влязат в някой сайт
2) Убеден съм, че PR не влияе на търсачките
3) Сайтът не е мой, аз се занимавам само с оптимирането му, но от няколко месеца съм с почти вързани ръце, тъй като има проблем между сътрудниците и програмистите (колко тривиално за България само).

vitohol

Premium
Аз имам доста сайтчета, но не мога да събера 20 със пр4. Не те разбрах нещо обче. Искаш да ти пусна линкове от 20-пр4 страници, или от 20 пр4 сайта? И другото което е, ти какво ще върнеш в замяна?

И само да уточня ако сам правилно разбрал. Ако искаш пр6 да станеш, защо не си купиш един линк за $1000 на година пр9 примерно и така ще станеш пр6

Горе