INFO: Автоматично вижте какъв CMS ползва даден сайт

хейтър

Well-Known Member
За мен най-удобен и с най-много информация е builtwith.com - има и плъгин за хром, с който става по-лесно.
Изключително много излишна информация, не е подредено. Пробвай това, подредмо по категории е всичко.
 

hristonev

Active Member
@ReminD браво за труда. Но цялата ти работа доказва тезата, че от това полза няма. Искаш ли сериозна система, няма да стъпиш на ЦМС с отворен код. Причината е, че те покриват много пера (от които нямаш нужда) и не покриват още повече, от които обаче имаш нужда. Иначе ЦМС има и със затворен код :) ама тула няма как да ги познае, щото разработчика е кръстил биквидата бат–колю–рулс. Технологията на приложението по стандарт няма никакво значени, стига да е написано добре и да върши работа. Разни ала-балици от сорта на тоя сайт е ПХП и е лесен за хакване са ми от най-любимите. И да фронтенда е обща собственост, изкараш ли нещо на белия свят то може да бъде свалено, парснато, хакнато, преправено в нова черупка и други подобни.
ПП @хейтър, ти баце рулираш навсякъде, няма да споря с тебе.
 

EliaCapaccio

Well-Known Member
Много изговорихте и своето си време изгубихте. Явно си нямате работа освен да "копаете".

Темата я направих за някой човек, който не е много наясно, няма да тръгне да инсталира сложни софтуери и прочие. Това и се подразбира. Не вярвам тук да има идиоти, че чак толкова да не може да ме разберат.

Този сайт е да го ползва някой нуб или леко над нуб (интермедиате). Да получи инфо, ако му е харесал даден сайт и иска да ползва същото CMS. Тия кодове дето ги пуснахте ... простотия правите.

Това е все едно някой от вас да иска да стреля на стрелбището като развлечение в събота ама преди да стреляте, да ви разглобя SIG SAUER-a на съставни части, че даже да извадя и ударно-спускателния механизъм и да почна да ви изнасям 3-часова лекция от каква стомана е изработена възвратната пружина и в кой завод е кована цевта.

На ваш въпрос "Ама защо, аз не искам да знам, не ми е хоби, просто искам да стрелям!" да ви отговоря нагло-нагло "Аз щом казвам, трябва да знаеш!".
 
Последно редактирано:

Горе