iSeekTrafficPro, някой има ли впечатления от него?

Phil

New Member
Първо здравейте, казвам се Фил :)

Второ, да ви попитам, някой от вас използвал ли е тази програма и, ако да, свършила ли му е някаква работа. По принцип има шеъруер версия и платена, обаче безплатната изглежда на не прави... нищо. Не знам дали проблема е при мен, защото единствения Уиндоус, който използвам минава през прокси, а на този софтуер прокси настройките му са доста съмнителни, или просто програмата е бъгава.
Официалния и сайт е тук, ако искате хвърлете едно оЧо :)

П.С. По принцип не разчитам на тия програми, но за тази чух доста добри отзиви :D
 
Като гледам е някаква програма за събмит в 150 000 търсачки и директории... Не ми се вярва да ти свърши някаква работа

Аз подобен събмит не съм правил от години :) бих ти препоръчал ръчно да си събмитваш сайта

П.С. ако имаш някои сайт които не ти е важен и няма трафик може да пробваш да го събмитнеш и да видиш ще доиде ли някакъв трафик :)
 
Здрасти Philи добре си ни дошъл тук, еми за да бъда и аз честен - и аз като теб нямам вяра на такива програми. Аз лично ъчно си върша работата на този софтуер, за да съм си сигурен че ме има навсякъде, а не че ми е дало някъде грешка, защото не харесват софтуера.

Може и да ърши работа, не отричам. Не сум запознат с тази марка - но май си мсля че е на същият принцип. Еми единственият начин да се разбере е да се купи или свали безплатната версия, ама обикновено безплатните версии неструват, камоли когато става за вписване в директории и търсачки.

P.S: Приятно изкарване във форума и успехи. :wink:
===============================================
Penis Enlargement Pill Review
 
Ами, то се е видяло, че ще трябва по старомодния и отегчителен начин :)
 
Да май старият начин за прибавяне е най-добре да се ползва. Ако някой продава такива софтуери за събмит - това определено рябва да за големите фирми. Говори за такива които имат 100% успеваемост за носенето на тафик и прибавянето към директории и търсачки.

Много по трудно е да го правиш поотделно с всеки път, но поне е сигурно че ще присъстваш навсякъде по мрежата, има фирми занимаващи се с тази работа - те директно остават без хляб, но не е някои от тях не ползват тези софтуери ама са рядкост.

Повечето фирми предоставящи тази усуга събмитват ръчно, и ти дават репорт къде си включен и къде излизаш там. Много по-добре е да се работи така.

Има и друг начин - и той е просто да трейдваш линкове, по този начин големите търсачки ще те намерят - това е сигурно. Обаче за директориите - там се иска да се събмитваш ръчно.
 

Горе