inviSible New Member 2 Юли 2007 #1 Някой работил ли е с тоя портал.... щото мн съмнителен първо не мога да намеря каде да сложа контент на начална.... а да не говорим за колко още бъгове има (ако не препоръчайте ми готов портал)
Някой работил ли е с тоя портал.... щото мн съмнителен първо не мога да намеря каде да сложа контент на начална.... а да не говорим за колко още бъгове има (ако не препоръчайте ми готов портал)
Митака New Member 2 Юли 2007 #2 Препоръчвам ти или Joomla, или PHP-Fusion, ако си начинаещ в CMS-ите. А ако ти се експериментира наистина с нещо красиво > TimberWolf CMS (via Google).
Препоръчвам ти или Joomla, или PHP-Fusion, ако си начинаещ в CMS-ите. А ако ти се експериментира наистина с нещо красиво > TimberWolf CMS (via Google).
inviSible New Member 2 Юли 2007 #3 Митака каза: Препоръчвам ти или Joomla, или PHP-Fusion, ако си начинаещ в CMS-ите. А ако ти се експериментира наистина с нещо красиво > TimberWolf CMS (via Google). Увеличете... Ми и с Joomla и Fusion-а сам работил ама най вероятно ще сложа пак Joomla
Митака каза: Препоръчвам ти или Joomla, или PHP-Fusion, ако си начинаещ в CMS-ите. А ако ти се експериментира наистина с нещо красиво > TimberWolf CMS (via Google). Увеличете... Ми и с Joomla и Fusion-а сам работил ама най вероятно ще сложа пак Joomla
inviSible New Member 2 Юли 2007 #4 Истеглих Joomla и си дръпнах някъв модул ли кво е като директория ама незнам как се инсталл някои знае ли ако може да помогне
Истеглих Joomla и си дръпнах някъв модул ли кво е като директория ама незнам как се инсталл някои знае ли ако може да помогне
angelovarna Well-Known Member 2 Юли 2007 #5 Митак, вълчето, което изрекламира си ми е любимец, особено това нещенце customize си е злато.