Kонтрол в НЕТА

Здравейте:
Тук искам да споделя какво ми се случва , като искам първо да обясня че нямам интерес към политиката в България не се интересувам от нея.
Не обвинявам директно политици както го правят някой партии в БГ , защото силно ме съмнява че това което се случва е по заповед на някой определен политик , умишлено не споменавам имена.
Също искам да кажа че не участвам в никакви схеми или престъпни групи , и не поддържам такива сайтове занимаващи се с престъпна дейност
Но от около 1 година ми се случват странни неща(това е непрекъснато) , подслушва и манипулира телефона , също и компютрите , крадът ми се пароли на профили . Тук искам да обясня на хората който го правят които чрез вируси се опитват да ми спъват бизнеса или да го откраднат.
Мисълта ми е такава :
Ако мога да ви бъда полезен с нещо с каквото и да е това ми е тел.0876030067 М.Кръстев с голямо удоволствие ще го направя , бих ви помогнал с каквото мога стига да е в скромните ми възможности , нямам желание да се преследваме като котка и мишка в нета .
Като тази тема съм я пуснал и в някой от моите сайтове.
Отварям темата тук защото същите хора са вече и в този сайт , сутринта влязах за да отговоря по темата която съм пуснал и хванах два вируса.
 
От: Kонтрол в НЕТА

Шизофренията се лекува! (до някаква степен) :wink:

Както казва малкото ми братче: "Ни`къв шанс бате" :) ..

P.S. как така ги хващате тези вируси от форума. Аз кисна тук почти година и съм стерилен все още.
 
От: Kонтрол в НЕТА

P.S. как така ги хващате тези вируси от форума. Аз кисна тук почти година и съм стерилен все още.

Абе те вирусите са насочени само за него, тебе кой ще те следи :confused:
 
От: Kонтрол в НЕТА

Бизнеса ти се уповава до това да правиш сайтове в googlesites.com - за какъв бизнес говориш? Наистина имаш шизофрения според мен.

Как разбра, че ти слушат телефона? Цецомобила сигурно само пред вас стои?
 
От: Kонтрол в НЕТА

Мисля, че във форума освен Кофа, трябва да има и Клетка

Бих добавил и психодиспансер.
 
От: Kонтрол в НЕТА

След като си даде телефона, ще те следят все повече. Това, че декларираш, че не се занимаваш с престъпност може да се тълкува по друг начин (обратния) от служителите на някои служби (които редовно посещават и четат този форум). Всички престъпници казват, че са невинни...

2mxem53.jpg


Ако искаш да си защитен - ползвай Linux и силна криптография. Windows има тайни и не чак толкова тайни задни вратички, през които агентите на тайните служби (и не само) влизат и си правят каквото искат.
 
От: Kонтрол в НЕТА

Човееек, каква буря ти е на теб в главатаа не е истина!

Преглеждал ли си си компютъра за mal и spyware i какви вируси сънуваш в тоя форум?

И как реши че ти подслушват телефона? Някой да не пъшка тежко във слушалката отсреща :)
 
От: Kонтрол в НЕТА

Това е интернет параноя. Относно краденето на профили са ти изписали много четиво в други твои теми. Макар, че като 80% от българите, използващи Windows операционна система теглят от торент тракери. Ти от къде знаеш какво има? От къде знаеш, че няма никой скрит / променен файл? Ама нямам 500лв. за да си купя Windows 8 + Microsoft Office, за да върша някаква работа на компютъра. Предполагам и ти си така. Подслушване винаги ще има...
И аз съм преминавал през тази параноя, но к'во ти дреме. Инсталирай си Linux, ако се занимаваш само с програмиране и не се занимаваш сериозно с гейминг. (макар, че steam има вече 100 игри за Linux и то F2P мисля)
// Поста е на мои собствени мисли и теории.
 
От: Kонтрол в НЕТА

Неприятно е да видиш сериозна тема да се лансира от хора с допъплнителна обремененост. Иначе параноята е по-скоро полезна, стига да се ползва за по-обострено внимание, а да не те обсеби изцяло. За сигурност е трудно да се говори при наличието на такива неща.
 
От: Kонтрол в НЕТА

WTF.jpg
 

Горе