kpd.bg се раздвижи отново

bgtupanfighter

Well-Known Member
kpd.bg е един от най-старите сайтове за бизнес обяви. Много от вас дори не го знаят, но те са дефакто първите, които са специализирани във всякакви бизнес обяви - от офлайн бизнеси, до онлайн такива - продажба на разработени сайтове и интернет бизнеси.
Понеже следя всичко в нета, kpd.bg бяха закъсали по едно време - слаба реклама, бъгове в сайта и тн. Преди 2-3 месеца дори видях, че се продава. Явно е имало сделка и сайта вече отново е раздвижен. Визията е подобрена, редица бъгове са оправени. "Натъпкан" е с обяви, рекламира се наново и така като гледам - има шансове пак да стане едно добро място за покупко-продажба на онлайн и офлайн бизнеси.

Презентирам ви го, не за друго, ами защото мисля, че е добра среда да пробвате да продавате сайтовете си там, главно защото цените на предложенията са доста сериозни :) и според мен имате голям шанс да започнете да продавате на нормални цени, без спам по обявата ви, без опорочаване. :)
 

bgtupanfighter

Well-Known Member
Определено се развихря :) Получавам нотификации на 15-те мейла с които съм бръмчал там :D:D Мисля пак да започна да го ползвам, поне ще разбера дали наистина промяната не е само визуална ;)
 
Променливи времена са, може затова да е.. днес минах около Плиска - това Фреди и до него кръчмата преди Била с масите отвън са опразнили... в подлеза на Плиска - изпразваха магазин за обувки, преди това в подлеза на Интерпред - и там сгъваха байряка май не-малък магазин цигари, алкохол и т.н...
 

ST-1

Active Member
Аз не откривам нинава разлика в сайта им поне за последните 2-3 години, освен това че получих мейл .
Визията не си ли е същата ...
А иначе си се продава от там .
 

Горе