Mastercard и Visa отрязват PornHub

Blinky

Owner
В случай, че сте проспали новината на деня. :) Драскам го тук, малко да се разнообразим, а защо не и да помислим и да си зададем въпросът ЗАЩО и КОЙ СЛЕДВА? :) И най-вече ТИЯ ТАМ РЕДАКТОРИ НЯМАТ ЛИ?

 
или по скоро обясни с 2-3 думи, 2020-та сме амен 2021 вече народа го мързи да мисли какво остава да отваря още един таб и да чете и анализира цял ферман текст
 
Дай линк без идиотски попъпи дето не те пускат без ад блокър
Хахаха. Някъде из нета ще видя. С две думи: тези компании спират да работят с порно сайта, защото от някакво проучване става ясно, че сайтовете държат съдържание, насилие, и на малолетни, както и доста незаконно. Което за мен лично звучи малко странно. Но пък и няма как да сме 100% сигурни.

Как ви мързи да четете? Като я гледам темата за Ковди сектата в офтопика, някои даже имат време и да напишат книга. :)
 
Тва преди или след като забраниха на сульо и пульо да си ъплоудва домашната продукция?
 
Тва преди или след като забраниха на сульо и пульо да си ъплоудва домашната продукция?
Май след. Но явно все още някой пробутва някакви шитове. Ти при толкова ъплоуд, не знам как се справят със следенето и редакцията. То това е само едното, ами проблемите с авторските права? Или краднато съдържание? А тези нашите дето реват, че са били го качили без тяхно знание...Мис тигрова, Атанаска, и кви ли не миски и балеринки.....Абе не им е лесно на тия там. :) Ама така е като си се решил да си най големия. :)
 
Че с правата на съдържание трудно ще се оправят така е, но пък и Виза и Мастеркард сами си вкарват го вкарват гол!
Ще се намерят други начини за паричният поток.
 

Горе