Конкурс за: Men's Five - лого

Xf8zFDr.jpg
 
Нови две предложения, които съчетават в себе си креативност и усет към детайла.

Харесва ми как @Mimmeto следи внимателно и се старае всеки път да подобри първоначалното си предложение, докато вариантът на @EGraphix е минималистично опростен и все пак с открояващи се елементи в буквата М. За съжаление, не мога да видя какво е споделил @Hristovv.

Има още доста време, а предложените варианти стават все по-интересни. Има още няколко дизайнера във форума, които тайно се надявам да се включат и вдигнат допълнително нивото на конкуренцията. Поздрави на всички.
 
Страхотно е, че все повече проявяват интерес към идеята и съответно конкурса ни за лого. Ще споделя откровените си отзиви за последните предложения както следва:
1. @Hristovv - допада ми как е поднесена буквата "М", но оставам с чувството, че този вариант би бил страхотен ако обсъждахме онлайн магазин например. Може би търся една идея повече артистичност, но в никакъв случай не бих казал, че е зле свършена работа - дори напротив.
2. @gpehlivanova - За съжаление и двете предложения се различават от очакванията ми. Някак си се губя в тях и не разбирам каква е основната идея (говоря от гледна точка на зрител, който за пръв път попада на канала/страницата ни).
3. @dizzyriver - Добре презентиран вариант, но не виждам идентичност в този вариант. Изглежда страхотно върху портфейла, но както писах и при @Hristovv - удачно за онлайн магазин.
4. @a.stavreva - От новоизпратените предложения, може би това отговаря най-много на последните ни насоки.

В заключение, за момента най-много ни допадат предложенията, съдържащи повече артистичност и графични елементи. Като нова идея бих споделил желанието си да видя скица/графика/илюстриран образ на мъж (модерен, стилен, изискан, може и единствено от кръста на горе), подпрян до изрисувана петица например. Възможно е и да стои срещу огледало, а в отражението да бъде вмъкната петицата, докато "MEN'S FIVE" е някъде под тях самите, обобщаващи илюстрациите.
 









Ето няколко идеи, които откраднах от подобен конкурс в 99designes. Вярвам, че може да се използват и тук като жокер при бъдещите предложения. За момента имахме добри попадения откъм шрифтове, но както писах и по-горе, нека видим и варианти с подобен тип композиция, запазвайки и Вашето виждане за нещата.

С пожелания за лека вечер и успешна седмица.
 
Здравейте,

В допълнение на предния ми коментар, възможно е образът на мъжа да изскача от 5-тицата, а отдолу да имаме изписано и така желаното "Men's Five" (леко vintage вариант, но се събуждам след дълъг сън).
 
Страхотно, радвам се колко бързо успяхте да отправите ново предложение, базирано на помощните такива.
 
Благодарности към @Eagles за отправените предложения.

За момента второто предложение на @Hristovv се доближава максимално до последните насоки. Въпреки това, интересно би ми било как ще изглежда по описания от мен начин (с елегантен мъж, прекрачващ огромна петица зад него, а долу е изписано със съответния шрифт Men's Five).

С пожелания за хубав и успешен ден.
 

Горе