Конкурс за: Men's Five - лого

Valkan123

Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Привет на всички предприемачи,

Тъй като от доста време следя
(макар и дискретно) конкурсите за лога и предложенията, отправяни от редица участници, съвместно с мой добър приятел решихме да се обърнем именно към Вас за изготвянето на лого по новостартиращ от наша страна проект.

Кои сме ние? Двама млади ентусиасти, единият от които е с дългодошиен професионален опит в известен роден бранд за мъжка мода и стил, а вторият - участвал активно в договаряне, организиране и реализаране на проекти за стотици хиляди левове във висококатегорийни хотели. И двамата имаме еднакво виждане за живота, което ни мотивира да се захванем с нещо по-различно от заобикалящото ни ежедневие.

Основната идея зад Men's Five ще бъде изграждането на онлайн общество, в което всички заинтересовани мъже, желаещи да обогатят своите знания по теми като мода и стил, етикет на поведение и присъствие (факт е, че редица мъже например не знаят какво е предназначението на двойния или тройния прибор, когато отидат в ресторант), целесъобразно хранене и физически активности (за щастие, имаме редица приятели-действащи лекари, занимаващи се професионално както с фитнес, така и с изготвяне на хранителни режими за свои клиенти, което предоставя възможността за колаборации), борба с ниското самочувствие и изграждане на увереност, когато общуваме с противоположния пол. Цялото това съдържание ще бъде поднасяно през няколко информационни канала или иначе казано:

YouTube - Видеа, които ще бъдат и основния ни приоритет, а за целта разполагаме с техническо оборудване и обективен дългогодишен поглед над чуждестранни подобни канали.
• Instagram, Instagram TV & Facebook - Споделяне на снимкови материали, промотиращи темите на вече качените в YouTube видеа.
• Facebook група - Изграждане и поддържане на Facebook група, в която всеки участник може да потърси съвет ако се колебае с кой точно цвят сако да се яви на първото си интервю за работа. Както писах и в началото, основния ни замисъл е да бъдем в полза на всички заинтересовани, изграждайки едно наистина позитивно и подкрепящо се онлайн общество.
• Собствен уебсайт - За успешното брандиране на целия проект ще създадем и собствен уебсайт, в който ще бъдат споделяни статии, промотиращи темите на видеата ни.

Защо точно "Men's Five"? Идеята зад самото име на проекта е ясно и точно дефинирана тема и рамкирането й, в която както зрителя, така и ние самите ще можем да се вместим. Така например, говорейки за "Men's Five: Петте вида обувки, които всеки мъж трябва да има", гледащият/четящият е напълно наясно какво може да очаква от видеото/статията, както и къде е началото, средата и края на темата. Това улеснява и нас самите като content creator-и, предотвратявайки ни от излишно разточване на локуми, с което рискуваме да загубим интерес. В основни линии, всяка обсъждана тема ще се свежда до "Петте".

Тъй като знам, че във форума има страхотни дизайнери със свой поглед над нещата, като изискване за логото бих си позволил да споделя единствено, че желаем присъствието на отличителен символ, имплементиран по възможно най-креативния начин. Основната причина за това е, че в бъдеще плануваме да създадем и собствен мърчандайз, в който ненатрапчиво да вмъкнем въпросния символ, а не цялото име на проекта ни. Като цветове се концентираме върху черно, сиво, бяло, както и нюансите на кафявия & синия цвят, но това не означава, че предложения с по-нестандартно виждане ще бъдат отхвърляни с лека ръка. Оставаме на разположение за всички, желаещи да вземат участие в конкурса ни и пожелаваме спокойна вечер.

Лого: Men's Five
Начало: 27.08.2019г.
Край: 24.09.2019 г.
Обявяване на победител: 27.09.2019 г.
Награда: 100 лв.

Запознат съм с правилата на конкурса.
 
Последно редактирано:
За такъв "голям" проект, такава награда е леко "смешно". Както и да е ще дам предложение.
 
За такъв "голям" проект, такава награда е леко "смешно". Както и да е ще дам предложение.

НЕ съм ЧЕЛ ц я л о т о задание не ми и трябва но ако ти се вижда малко недей участва никой не те кара на сила. Все някой ще отдели един час и ще измисли нещо готино за 100 лв.
 
За такъв "голям" проект, такава награда е леко "смешно". Както и да е ще дам предложение.

Истината е, че винаги може да бъде добавен допълнителен бонус от наша страна ако избраното предложение надмине очакванията. Въпреки изразеното недоволство, оценявам желанието Ви да се включите в конкурса.
 
Изчистено и красиво предложение, а впечатление прави и имплементирания мъжки символ. Като коментар бих добавил използвания шрифт и разположението на самия текст, който по мое мнение е позициониран доста встрани от самото "лого".
 
Изчистено и красиво предложение, а впечатление прави и имплементирания мъжки символ. Като коментар бих добавил използвания шрифт и разположението на самия текст, който по мое мнение е позициониран доста встрани от самото "лого".

Благодаря за оценката. :) Всяко предложение търпи корекции разбира се, стига да ви допада концепцията като цяло.
 
Vyk4CAt.jpg
 
Изключително креативни предложения, останах доста впечатлен и изказвам благодарности към включилите се до този момент.

Допада ми как @Mimmeto си е поиграла, вмъквайки посочените от мен по-горе модни символи. За съжаление, опита на @marci_13 ми идва малко "пренатрупан".

Въпреки това, вариантите на @ap1x и @Dimbland мигновено грабнаха вниманието ми. При @ap1x харесвам "джентълменския" мотив и начина, по който го е изобразил, докато @Dimbland впечатлява с комбинацията от шрифтове (ръкописно завършения текст ми навява на signature и вероятно заради това). Допада ми и възможността да бъде изписано "since 2019" на мястото на "By Dimbland" (допълнително може да коригираме Man's Five, изписвайки го както е по задание).

В заключение, всички вие наистина показвате, че именно тук е правилното място за организиране на подобни конкурси. С пожелания за спокойна вечер.
 

Горе