Moreniche - получени комисиони

Slaker

New Member
Искам да попитам има ли тук такива които са получили комисиони от сайта - Moreniche. Защото при мен се оказва, че имам две 99% сигурни продажби .... обаче комисиона няма. Интересува ме има ли реално хора които да кажем всеки месец правят пари от въпросния сайт и си ги получават?
Писах и на съпорта оказа се, че отговарят до 2 дни. днеска изтича втория засега отговор няма.
Виждам, че програмате се води като Trusted ще се радвам ако ми отговори някой от хората които я смятат за такива.

Благодаря за вниманието
 
Откъде си сигурен за тия 99%?Аз мога да ти гарантирам че са много коректни и никога не съм имал проблем със тях.
 
Blinky каза:
БАте, плащат на 1-во и 15-то число от месеца, след като си минал комисионни от $100. А това че изчезват е нормално - нулират се всяка седмица. :)
Това ми е ясно. Имам едни продажби които са днеска и ми няма комисионата. И супорта почвам трети ден да ги чакам да ми отговорят.
 
Както каза Blinky питай във форума им или намери човека отговарящ за афилиейтите и го питай по ICQ.Аз толкова време занимавах един от главните че ако бях на негово място сигурно щях да се гръмна, а той дори не беше длъжен да ми отговоря понеже си имат специален човек за това.Съпорта на МН рлз отвсякъде. :D
 
Питах във форума засега ме питат стандартните въпроси ама да не си объркал линка и незнам си какво и то мисля, че ме пита просто някакъв си друг потребител, а не съпорта. Днес пробвах и нещо друго поканих мой познат да се регистрира в www.wass.... там условието е, че дават 2$ комисона per lead. Да ама не 2$ няма четох в moreniche да не би да има условие да направи примерно 5 поста във форума им и тогава да ги дават не видях такова нещо.
Включих се на ICQ-to както ме посъветвахте и там мълчания.
Всичко това ме навежда на много лоши мисли.
И все още никой не каза, че всеки месец си му идват комисионите освен EzRoLiT но той само го загатна :) дали е така незнам.
 
В момента чакам да дойде чека.Досега съм работил със други програми но от краткия ми опит със МН мога да твърдя че са коректни и сериозни.Имам приятели които работят отдавна със тях и никога не са имали проблеми с комисионни или плащания.Тук едва ли някой може да ти отговори защо се е получило така и трябва някой от техния съпорт(доста са заети хората така че имай малко търпение).Иначе няма причина да се съмняваш че са измамници.
 

Горе