MoreNiche само с чек ли плащат вече?

happyslacker

New Member
Сега като се логнах в сайта на MoreNiche, забелязах че не мога да избера от падащото меню друго освен чек. Спрели ли са да плащат по друг начин?

Мислех дали да пробвам някои SEO магии с продуктите им, но ако плащат само с чек се отказвам.
 
От: MoreNiche само с чек ли плащат вече?

С epassporte, както има и други опции, който има вътре в самия админ панел на програмата. Пиши им, и при мен има само една опция - с epassporte. Определено ги пробвай, имат свойте си добри черти. ;) Сандис е човека, който се грижи за афилиейтите там.
 
От: MoreNiche само с чек ли плащат вече?

Явно има някаква защита - след като веднъж избереш начин на плащане не можеш да го променяш (или не избереш нищо по подразбиране е чек). Свързах се с поддръжката, обясниха ми, че щели "да погледнат" и ми поискаха данни за плащане.

Все още нищо не съм правил, но все пак е добре предварително да са ясни нещата (защото чековете не ги харесвам като начин на плащане).
 
От: MoreNiche само с чек ли плащат вече?

Никой не харесва бавенето на кинтите, особедно тук с нашите мудни банки. Но определено всеки избрал първоначалната разплащателна опция, остава с нея. ;) Все пак това е да не се объркват и те, защото всеки момент може да смениш в админ панела, а те да преправят докоментации....и ей такива излишни неща. Макар че си онлайн и трябва да си "по-гъвкав", независимо за какво става дума.
 
От: MoreNiche само с чек ли плащат вече?

Moreniche плащат с чек, банков превод, epassporte, и paypal. Аз лично съм получавал по всичките начини (без чек, че е много куцо да се разправяш с чекове в България), и по всеки съм си получавал парите без проблем.

Единствено наскоро имаше проблем с paypal, но вече всичко е наред.

А това че нямате други опции за плащане е странно, но пък напоследък си обновяват сайта, може и да има някакъв бъг.
 
От: MoreNiche само с чек ли плащат вече?

За колкото пише в сайта им - на 26-о и 10-о число от месеца. Реално ги виждаш в акаунта си на 27 и 10, може би заради времето необходимо да се изпълни банков трансфер? часова разлика? абе, не съм много наясно защо.
 

Горе