mp3 плеъри с темплейт?

Moko

Well-Known Member
Разгледах афф програмите и много ми хареса идеята за продажба на мп3 и мп4 плеъри.. Освен това никъде не прочетох, че трябва да съм над 18 или 21 години за да участвам в програмата :)
Говоря за GenBucks ... Но някак си.. Ме мързи сам да си търся темплейти и да ги модвам :roll: (не че не съм си харесал 2-3 черни темплейта, които ще са идеални за сайта и не че не мога да ги нашаря с GIMP-a, ама.. :roll:) ...
MP3 плеърите имат най-малък процент на комисионна - знам! Но пък може и най-много да се харчат ;) mp3 плеър за 40$ , е какво са 40$ за американците? 3 сандвича в мак доналдс.. знам че от един такъв плеър аз ще имам печалба 7-8$ , но пък 7-8$ не са чак толкова зле нали така :roll:
Та въпроса ми е дали GenBucks имат готови темплейти или сам ще трябва да си ги мъдря :lol: и дали някаква друга компания име темплейти за такива плеъри :)
А и последен въпрос - GenBucks позволяват ли и странични реклами?
(ще стане леко кофти да рекламирам плеъри от различни фирми на 1 страница, ама к'во от т'ва :lol: 8) )
 
аз тичам до един приятел, че е станал гаф с комютъра му ...
Макар че днес е събота се надявам поне някой да посети форума и така да ме насочи ... :)
Ако има такова животно моля да ми го кажете !! Ще се регистрирам като ваш реферал! [продажба на mp3/mp4 плеъи с готови темплейти и ако може да се слагат и други реклами ;] ама не е задължително]
 
Освен това никъде не прочетох, че трябва да съм над 18 или 21 години за да участвам в програмата.
Пълнолетие ти трябва, за да можеш да осребряваш чекове от affiliate програмите. Никъде не забраняват конкретно непълнолетни лица да промотират. По-скоро е задължително лицето, на което чекът е разписан, да е пълнолетно.
продажба на mp3/mp4 плеъи с готови темплейти и ако може да се слагат и други реклами
Когато се продава - продаваш един продукт. Google AdSense, Text Link Ads, Kontera и всички останали са напълно излишни, защото лесно могат да привлекат посетителя към твоя affiliate конкуренция. Концентрирай се над продаването на плеърите с висока комисионна, а не на клик за 20 цента в Google.
 
Митака каза:
Когато се продава - продаваш един продукт. Google AdSense, Text Link Ads, Kontera и всички останали са напълно излишни, защото лесно могат да привлекат посетителя към твоя affiliate конкуренция. Концентрирай се над продаването на плеърите с висока комисионна, а не на клик за 20 цента в Google.

да, точно така
не гледай в тоя сайт, който аз съм дал че е направено точно това, има си причини
 
знам че правя услуга на конкуренцията, нали съм го писал в моя пост ;)
Първо искам да кажа - БЛАГОДАРЯ!!! Защото се отзовахте бързо :)
Наистина мисля че мп3 плеърите се харчат доста... Няма да ги съчетавам с други банери... Проблема е че няма да съм единствения, който продава и ще е малко трудно да намеря клиенти... Но пък.. Форуми т'ва, он'ва :)
Някой от вас продава ли плеъри ? ;)
 
Нищо не ми пречи да опитам нали ? :wink:
А иначе - всеки втори продава хапчета за отслабване... Кел файда и аз да тръгна? :\
Освен виаграта да им продавам :lol: [vigra - нещо против импотентност беше :)]
 
И player-и се продават доста. Даже ако не се лъжа Blinky или coolice имаше сайт за такива mp3-та :) С хубаво СЕО можеш да направих много добри продажби.
 
до СЕО още не съм стигнал (като информация.. не знам какво е)
А да питам... GenBucks плащат с ePassporte , и правят сметка там, ако нямаш... въпроса ми е за ePassporte трябва ли да имам 18 години ? и може ли например genbucks-a да е на мое име , пък ePassporte-а да е на името на някой пълнолетен ?
 
Не не трябва :) Те от epassporte ти пращат една дебитна карта чрез която теглиш в Българиа (на многооо нисък курс, което ме ядосва)..Обаче имам един съвет...Недей трупа повече от $1000 там, че могат да ти искат да им пратиш лична карта и т.н.
 
добре благодаря ви много ;)) веднага ще се регистрирам :)))
А във всички афф програми, само по 1 категория ли можеш да си хванеш? или сега в ген бъкс мога освен мп3 плеъри и друго да предлагам тяхно? (в друг блог/сайт естествено)
 
добре нещо не разбрах тука :?
влизам вътре и ми се показват всичките продукти, които мога да продавам... как ставам аффилиейт на някой, за да му продавам продуктите и да печеля от т'ва ? ако може да ми обясните че.... като за малоумни >.< :oops: :oops: :oops:
p.s темплейтовете им са php файлове.. не могат да се вкарат в Blogger...
Виждам че предлагат безплатен хостинг с цел да продавам за ген бъкс..

help :oops: :oops:
 

Горе