ilianskim каза:Че 1000 долара пари ли са в днешно време![]()
naskobg каза:Да не излезе като заяйждане но в една друга тема четох че правиш по 1000$ на ден от продажба на пр сайтове..При това положение защо ти е neogen.bg?
Мерси за мнението ти и добре дошъл в нашият форум, надявам се да си изкараш ако тук.letal каза:Вързах се при тях и вече 4-ти месец пари от тях не съм видял. Писах им няколко пъти , но отговор никакъв. Не си губете времето с тях.
Бате да му мислят тези, които ги промолтват. Нека си ги има, за да даваме примери за кофти програми.AmebaBot каза:Знам, че NeoGen е румънска фирма ... и не съм изненадан , да си призная ... във всеки случай , това не е първия или последен случай ... една хубава антикампания да се направи , и да изчезват от нашия пазар :evil:
Е наистина трябва цяла БГ да знае че не плащат и да не ги използва на мен не ми дадоха 50 лева когато бях в началото и беше първия ми сайт и т.н след това мигрирах към адсенс и от там си получих 50 долараarsenal каза:Румънци ли блиах, според мен ако правиш по 1К на ден да тръгнеш да се занимаваш с така простотия е грях
- това ми е малко странно, ако имаш любителски сайт (без фирма), какво става. Много хора споделят лоши неща за тази програма. :roll:Просто трябва да сключиш договор и да им пратиш фактура (за фирми). За физически лица - не знам.