Nick Chakarov - изгради онлайн бизнес от нулата

Force

Active Member
Напоследък ми заливат нюзфийда с реклами, много ентусиазирано момче, който обяснява как да купуваш от Алиекспрес и да продаваш в България с огромна надценка. Какво мислите за такива образи?

 
Определено с такъв метод на представяне не могат да ми продадат нищо. 80% от хората във този форум се занимават с онлайн търговия по-дълго време от тези пичове, но никой не пише да се хвали. Бил дал над 20 000лв за проба-грешка във фейсбук рекламата, но никъде не изкара една статистика да покаже. Успешни онлайн бизнеси имат, но никой не им знае проектите.

Курса струва към 150лв. и казва като съберем достатъчно хора затваряме приема за няколко месеца. Значи обяснява как да правим 3-4-5 хиляди лева на месец от онлайн продажби, а те като намерят 30-тина човека и ще се занимават само с тях за по-малко пари... нещо не ми се връзва.
 
Такива типажи са ми много по-съмнителни от колкото "помощни".
Отворих му видеото във фейсбук и първия коментар е негов, които води към bit.ly - like сериозно ли? Аман с тъз простата програма за кликове.
Нещо, което може аз да не съм разбрал, аз да не съм прочел, дочул и прочее - кога чухте последно някой богаташ да дава информация и статистика? Бил Гейтс интервюта със съвети да е давал (пак казвам, може да се бъркам)?

Това за мен си е чисто начин да изкара някой допълнителен лев. Ма няма как да ме убедиш, че е записал 40 минути видео за без пари, като за тези 40 минути най-вероятно, ще изкара няколко стотачки.
Не си ли прави сам конкуренция по този начин? Да учи нагоре и надолу хората как да правят пари? Ми то утре по тази логика, ще се пръкнат 10 човека, 10 нови идей, 10 нови начина и неговия ще пропадне, защото другите 10 имат повече. Бих го изгледал клипа, обаче това аудио ми влошава ушите!
 
Ами тия пичове основно изкарват пари от абонаменти и лекции, ако вземеш да ги проучваш и разсъждаваш със сигурност няма да ти допадне идеята и да им дадеш и 1 лев :) Но за хора, които бачкат по цял ден някаква тъпа и ниско платена работа им се струва блазнещо да участват в такива схеми и някой да им разкрие начин за бързо забогатяване.
 
Напоследък станаха много мотиваторите в България. Реално някои ми обяснява как да стана успешен, а самия той не е :D :D :D Не съм гледал клипа на този човек, но съм забелязал, че всеки втори става мотиватор с видео клипове. Скоро гледах някакво 20 годишно момче (колкото мен), с поредица от видеа "попитай милионера"... Кажи честно както се казва.
 
Да, абонаментче това, абонаментче онова, книга продава го гледам, даже две, някви билети за лекции. Това с алиекспрес пък е толкова древно, самият начин, самата техника, че нямам думи! Така го показва, все едно топлата вода е открил. Източниците се сменят, но не и начина.
 
Да, абонаментче това, абонаментче онова, книга продава го гледам, даже две, някви билети за лекции. Това с алиекспрес пък е толкова древно, самият начин, самата техника, че нямам думи! Така го показва, все едно топлата вода е открил. Източниците се сменят, но не и начина.
Да. Всъщност сега има дори и плъгини или отделен софтуер ли не помня какво беше. Та Oberlo с Shopify. Почти автоматизиран магазин се получава за под 50 долара на месец.
 
Това което казва в клипчетата , толкова се е говорило тук и не само....
 
Само заглавия като видя такива "бизнес от нулата" и други подобни и механично ги игнорирам. Ебати глупостите, ще си играем на дропшипинг с китайски боклуци.
 

Горе