[Opencart] Да извлечем съдаржанието от друг магазин

От: [Opencart] Да извлечем съдаржанието от друг магазин

Здравейте,

От известно време работя по Opencart базиран магазин за клиент в UK.

Човекът преди време си е направил магазин в Ebay и сега иска да направи още един със собствен домейн и да продава и от него. Идеята му е да синхронизира всичко между двата магазина.

Оказа се е Openbay Pro (с платен план) е възможност за постигане на тази цел, но се оказа още и че приложението работи най-вече в посока Opencart -> Ebay, но не и обратно ...или поне не толкова, колкото ни се иска. Вярно, че има опция за импорт на продукти от Ebay, но не може да импортне опциите (цвят, размер и т.н.), да не говорим за категории и описания - пълно мазало. Сега опитваме с доста работа на ръка по т.н. "синхронизация" и с включване и на Openstock - приложение от разработчиците на Openbay Pro (welfordmedia.co.uk) да оправим нещата.

Ще се радвам ако някой, който има опит с Openbay Pro (ще е идеално и в комбинация с Openstock) в реална среда, да сподели мнение за работата си с него.

Благодаря предварително.
 
От: [Opencart] Да извлечем съдаржанието от друг магазин

Явно не съм се изразил правилно.

Имам Openstock имам и работещ Openbay Pro със съответния subscription plan.

Въпросът ми беше дали някой е работил в реални условия с тези екстенжъни и дали реално вършат работата, която създателите им пишат, че вършат. Четох доста противоречиви мнения по въпроса, да не говорим че информацията като цяло е доста оскъдна - имам предвид тази от хора с real experience, а не от help-a на разработчиците.
 

Горе