Pay Emails

stinky

New Member
Здравейте на всички , разгледах част от форума и смятам , че има много добри теми , но искам да попитам за парите от четене на емайли и по-точно от amazingsolution . Някой знае ли дали не са измамници и по какъв начин плащат. Знам , че това не е най-добрия начин за правене на пари , но за 2 дена събрах 6 евро ( но не по класическото четене на емайли ) ?
 
Да, Affilaite Programs са друг начин да изкараш добри парички от нета, а не да си губиш времете да четеш и-мейли и ли да кликаш по линкове и то за центове. :wink:

Искам също така да ти кажа добре дошъл и приятен престой тук с нас, надявам се да си изкарваш добре с нас и да сме ти от полза за бъдещите ти идеи. Успехи. :wink:
 
И аз си помислих , че има някаква измама в цялата работа за това реших да питам :) .McGeR ще се свържа по емайла с тебе , да ме светнеш в боговете :)
 
Добре дошъл и от мен и приятен престой сред нас :) Зарежи ги тези глупости и почни сериозно да четеш този форум и ще видиш, че има много по-печеливши начини за печалба онлайн.
 
emililiev каза:
И аз съм само един новобранец като теб, обаче знам, че за четене на имейли няма да ти платят.

не е вярно, плащат много от тях,
ако си направи труда да разгледа кои сайтове не са скам
но плащат много малко, в най-добрия случай по 1 цент на клик
 
fiieti каза:
emililiev каза:
И аз съм само един новобранец като теб, обаче знам, че за четене на имейли няма да ти платят.

не е вярно, плащат много от тях,
ако си направи труда да разгледа кои сайтове не са скам
но плащат много малко, в най-добрия случай по 1 цент на клик


Прав си. Получавал съм и аз пари от това, обаче пробвай да си ги вземеш. Ще ти пратят чек, после ще отидеш да го осребриш, и най-накрая ще имаш да даваш на банката за такси и комисионни!
 
не е точно така
плащат в e-gold, оттам си ги теглиш в банка или карта чрез българския еголд, други плащат в MoneyBookers, оттам те ти ги превеждат в сметка или карта
или в PayPal, вече можем и ние българите да теглим оттам в карта
или в WebMoney, оттам се прехвърлят в e-gold чрез руски обменник и после пак се теглят
така че пари се получават реално, аз лично така ги получавам
и не само аз, ами и много други
но както казах парите са малко
 
посочи ми една компания с центове (а не части от цента) за четене , която ти превежда парите в мънибукърс!
Ако искаш да си губиш времето с нещо такова ще ти дам 1 сайт, който работи ! Трябва да попълваш анкети и регистрации ... Но Worldwide нещата са малко... Ако ти се занимава да си търсиш US реферали може да изкараш много пари !
Миналия месец един грузинец направи 300 долара от реферали ;) (все още чета пощата която ми пращат :)) пращат чекове и до 20 дни пристигат... Никой досега не се е оплакал чека му да не е пристигнал !
ако искаш пробвай - Treasuretrooper.com
успех ;)
 
Да, имаш право. Ако тези кредити ги използваш за набиране на реферали, а не за събиране на центове - си мисля че ще имаш по-голям шанс да препечелваш повече. Един пич от GenBucks се похвали във форума им преди време че от реферали изкарвал по $3 000 на месец. Добро число само за това че веднъш ги е препоръчал към програта.

Това е по-сладък доход, по-трудно е да четеш по цял ден и-мейли или рекламки от тези сърф или трафик сайтове/програми. Много време за малко центове. Преди време се занимавах с това, но сега разбирам, че там мога само да набирам webmaster-и за дадени програми. И помага. Сега това време, което прекарвах там го прекарвам в блогване, и смея да твърдя че има много повече смисъл. Успехи. :wink:
 

Горе