PayPal дебитна карта проблем

Bloack

New Member
Здравейте !

Направих си регистрация в сайта , всичко мина много добре до последния процес където трябва да въведа тези четирицифрени числа за да потвърдя картата.Вместо да отида в банката и да шзема кода пробвах с най - различни числа докато най сетне ми изкочи един прозорец където пише,че картата ми не приета.В момента статуса ми е Unverified и като цукна този бутон връща ме обратно към страницата която трябва да регистрирам картата наново и ми пише че ще ми се вземат пак 1.50 евро.Та въпроса ми е има ли познат начин да предотвратя пак този процес !

Молч Ви за помощ за първи път ми се случва да правя рег. в сайта и честно казано незнам точно как стоят нещата с paypal. :S

Благодаря Ви ! ! !
 
От: PayPal дебитна карта проблем

Защо не си отишъл да ти дадат кода? После от PP ти връщат тези 1.5. евро.
 
От: PayPal дебитна карта проблем

Да,знам но първо реших да опитам с други числа ,не мислех че ще стане така,за което много съжалявам :S
 
А какво очакваше да стане? Да изкочи гола мацка от монитора? Ще прежалиш още 1.5 евро и това е ... Или пробвай да им пишеш. Ама с това обяснение :)
 
От: PayPal дебитна карта проблем

Като си вземаш новия код от банката, гледай да не ти дадат стария и понеже ще ти излязат 2 кода :)
 
От: PayPal дебитна карта проблем

:mrgreen:
да не би да искаш да ползваш картата на някой от родителите си ? :lol:
 
От: PayPal дебитна карта проблем

Май не им се разкарва до клона :)
Ако имат онлайн банкиране пак може да стане номера
 
От: PayPal дебитна карта проблем

Ами пич нямаш друг избор. Трябва някои да се разходи до клона на банката. Със шмекерии до никъде няма да я докараш- от PP не са балъци.
 
От: PayPal дебитна карта проблем

Напиши си името/паролата/сертификата за електронното банкиране и ще ти спестим ходенето до банката. Обаче после недей да се чудиш къде са ти парите ;)
 
От: PayPal дебитна карта проблем

Аз имам два PayPal акаунта със карти VISA ELECTRON на ПИБ.
Когато стигна до този код правя дарение от по един долар.
При първата карта си направих извлечение със електронното банкиране [пасивно] но това първо мисля че струва 30 стотинки и второ тези справки се правят след 20то число на месеца ... в извлечението си пише кода въпреки че не е изписан след EXPUSE.
За верификацията на втория акаунт направо отидох до банката да ми кажат кода.
 
От: PayPal дебитна карта проблем

Здравейте на всички.Имам следния проблем.Имам регистрация в Paypal от около година - картата е потвърдена по процедурата с 1,5€ и вписването на четирицифрения код, в момента си е активна и със сума в нея (тази карта в момента е Primary). Статута ми е Verifayed. Миналия понеделник реших да добавя нова карта VISA (не е Електрон, а стандартна), която след изтичане на срока нa сегашната ще остане единствена в PayPal. Всичко мина нормално, но никаде не ми излезе прозорец или опция, да потвардя самата карта - и така цяла седмица.Чесно, не си спомням как беше процедурата при регистрирането на първата карта. Някакъв съвет??? Благодаря предварително.
 

Горе