PayPal - проблем при потвърждение, моля за съвет!

meriet

New Member
Здравейте, имам много сериозен проблем с PayPal, моля ви за помощ!
Занимавам се с онлайн търговия и имам бизнес акаунт в PayPal. Днес получих мейл от тях, че съм достигнала лимита от 2500евро. И както знаете трябва да изпратя документи за потвърждение на адреса. И тук възниква проблемът ми. Регистрирах си акаунта с картата на дъщеря ми, а не с моя. И двете имаме един и същ адрес. Как да постъпя - да изпратя копие от личните карти и на двете ни или ще ме посъветвате да постъпя по друг начин? Моля Ви за съвет!!!!
Благодаря предварително!
 
От: PayPal - проблем при потвърждение, моля за съвет!

Ако данните в акаунта са на твое име (имена,адрес и т.н.), а дебитната/кредитната картата е на дъщеря ти не виждам повод за притеснение - изпрати твоята лична карта и не си навличай сама проблеми като тръгнеш да им обясняваш, че искаш да пращаш две лични карти и т.н. За в бъдеще, ако имаш сериозна търговия и не си сигурна,че можеш да ползваш други данни недей си прави такива експерименти за да не изпадаш в подобни ситуации.
 
От: PayPal - проблем при потвърждение, моля за съвет!

Горното мнение бих дал и аз. Ако акаунта е на твое име, то е редно и документите да са на твое, тези които ще изпращаш за потвърждение са самоличност. Карата е ясно, че не е открадната поради 2 основни причини - фамилиите подсказват, че сте роднини и щом си стигнала до онлайн стейтмънта за кода от PayPal, който е за верификация на картата, значи е твоя или под твой контрол.

Ако е за търговия и акаунта е бизнес, не би ли следвало да е ката на бизнес собственика или на фирмата. Все пак бизнеса ти оперира и получава пари. Може да минеш както ти казаха, но силно ти препоръчвам в бъдеще да гледаш всичко да ти е изрядно - така най-малкото ще си осигуриш спокойно опириране с търговията.
 

Горе