PDF Оптимизация: Мъртва За SEO-то?

Blinky

Owner
През 18-ти Април 2005, Adobe обяви, че ще придобие Macromedia.

Освен това, предаване на критично достигане до състезателен баланс на двете високо поанати и уважавани компании, невнимано създаде нова оптимизация.

Точно така. PDF оптимиизация.

Главната технология, която Adobe поиска от Macromedia беше свежа. И сега те я имат, те ще включвам цялата сила на Flash информацията и PDF. В едно спускане, те промениха лицето на оптимизацията за тирсачки или SEO.

Като собственик на сайт, Е хубаво да имате някои съдържания (content s) върху PDF. Разбира се че било допустимо, но сега е добре да го имаш на сайта си.

Никокви тревоги за инсталиран Flash player - това ще бъде включено в софтуер чртящ PDF формати. Никокви тревоги за нужда от версии на Quicktime и Media Player за видео клипове. Те всичките ще са на Flash.

Не само че PDF е приятел на търачките, но сега може да се представи съдържание към всяко средство поддържащо PDF.

От гледна точка на посетителя, това е върха. От гледна точка на търсачките, това е страхотно за да натиснем границите, но може и да видите краят на оптимизирането на клиентски сайтове. Клиента ще плати за PDF оптимизация само веднъж.

Всеки който прави "жива" оптимизация на сайтове може да потенциални загуби от дохода като компании се движат напред и слагат техните маркетинг усиля в промотирането на PDF вместо сайт.

Защо компания не би обгрърнала това? Докато е истина че сайт като Amazon не би могъл да се възползва от това, могат да закрепят PDF оптимизации към DVD-та и CD-та претени до телефона ти, базирани на предишните селекции които си направил.

Това е мечта на Webmaster-a, прави бум в по-лесната работа.
Докато главната пиблика може да не усещат тази технология за наколко години, тези които живеят върху мисълта за възможноста, ще намерят добър начин да използват тази промоция.

Сега вместо да гледаш трейлър на филм, можеш също така да имаш скрипта, биографийте на актъорите и контактите на студиото. Дори и след пускането на филма, можеш да получиш ъпгрейт за PDF-а с релтатите от представителя.

Ползите от съхрсняването на информация в PDF са огромни. Вместо да се съхранява циалата тази информация в даза данни, имате всичко необходимо за портативен докумен. Без претеснения за стабилността на сървара, достъп до базата данни или дори интернет връзка.

Чрез обгръщането на този нов документ, е още една услуга, която можете да прибавите към репертоара на SEO-то и позволява на бизнеса ви да адаптира тази появяваща се технология.
-------------------------------------------------------------------------------
Search Engine Optimization - Oптимизиране за Tърсачките
-----------------------------------------------------------------
Internet Affiliate Marketing
 

Горе