PHP-template?

zzzeeen

Member
Здравейте, искам да си поръчам сайт за имоти, и съм си харесал един PHP template. Тъй като нищо не разбирам , имам следният въпрос: Може ли някой да го направи за да стане сайт, и колко ще ми струва? Имам и малко изисквания: смс-разплащания(мисля че ги има в темплейта, но не съм сигурен), Хубава карта, и търсачка сходна с тази на imot.bg.
Ето и това на което съм се спрял:http://all-free-download.com/templa...ite-templates-preview/real_one_template_2010/

ае
 

AseasRoa

Well-Known Member
От: PHP-template?

Това изглежда е само една HTML страница и няма никаква система зад нея. По-добре виж с каква система (CMS) ще го направиш и за нея виж какви теми има. Примерно ако избереш Wordpress, търсиш теми за Wordpress. Тази тема дето ти харесал също може да се нагоди, но ще ти трябва някой програмист за тая работа. На мен обаче не ми харесва темата, не виждам вътрешната й част, а дори не изглежда да е responsive :)
 

nortrant

Well-Known Member
От: PHP-template?

Може ли някой да го направи за да стане сайт
Може разбира се!
Относно цената - според зависи. Голяма компания би ти искала десетки хиляди, начинаещ програмист-фрийлансър - може да го направи горе-долу за 100-1000 лв. (никой не може да ти кажа веднага цена, преди да си описал всички желани функции и екстри в сайта).
Пускаш една тема със заглавие" "изработка на сайт за имоти". В нея пишеш - искам да се използва следния темплейт (този към който си дал линк) и изброяваш всички функции които искаш да има:
- вип обяви (заплащане чрез смс примерно)
- търсачка
- карта

и т.н.

Ще получиш някакви оферти и избираш тази която можеш да си позволиш. искаш да видиш техни проекти. Внимаваш да не те измамят и така...
Може да пуснеш обява и тук - http://www.freelance.bg/ ще получиш доста оферти.
 

Горе