Pinterest е блокиран в България?!

dilyan_ostr

Active Member
От 10-на дни, а може би и повече Pinterest не ми зарежда изображенията, а само алт-таговете им. Мислех си, че проблемът може да е в моя телевизор, а и не ползвам мрежата толкова често. Докато не попаднах на това "Мегалан" и "Мтел" филтрират Pinterest по нареждане на Министерството на вътрешните работи и Комисията за защита на детето.

Явно проблемът отскоро се е появил и при други интернет доставчици, понеже съм на Vivacom, които разбирам, че първи са започнали филтрирането. Иначе всичко си работи - достъп до сайта, логване, пинване и т.н. Просто всички изображения са "невидими".

Същото се наблюдава и в някои скандинавски страни. Някой да има повече инфо по въпроса и дали това е временно блокиране?

ПС Странно, че почти никъде не се говори за това, все пак става дума за доста популярна социална мрежа.
 
Има проблем със ссл сертификата на домейна от който зарежда изображенията.
 
Пак някакви промени правеха с интерфейса им и вероятно затова не се зареждаха, защото го имаше този проблем и през ремут достъп. А на някой направи ли му впечатление ден преди изборите в УСА, как на началната им страница имаше подканваш надпис да гласуваш. Линкваше се към сайт, в който да си избереш най-близката избирателна секция или там както се нарича при тях по зип-а. Изкачаше само през уса айпи естествено. Този сайт да не е пак някакъв правителствен експеримент за контрол над населението:)
 

Горе