Pinterest е блокиран в България?!

dilyan_ostr

Active Member
От 10-на дни, а може би и повече Pinterest не ми зарежда изображенията, а само алт-таговете им. Мислех си, че проблемът може да е в моя телевизор, а и не ползвам мрежата толкова често. Докато не попаднах на това "Мегалан" и "Мтел" филтрират Pinterest по нареждане на Министерството на вътрешните работи и Комисията за защита на детето.

Явно проблемът отскоро се е появил и при други интернет доставчици, понеже съм на Vivacom, които разбирам, че първи са започнали филтрирането. Иначе всичко си работи - достъп до сайта, логване, пинване и т.н. Просто всички изображения са "невидими".

Същото се наблюдава и в някои скандинавски страни. Някой да има повече инфо по въпроса и дали това е временно блокиране?

ПС Странно, че почти никъде не се говори за това, все пак става дума за доста популярна социална мрежа.
 
Пак някакви промени правеха с интерфейса им и вероятно затова не се зареждаха, защото го имаше този проблем и през ремут достъп. А на някой направи ли му впечатление ден преди изборите в УСА, как на началната им страница имаше подканваш надпис да гласуваш. Линкваше се към сайт, в който да си избереш най-близката избирателна секция или там както се нарича при тях по зип-а. Изкачаше само през уса айпи естествено. Този сайт да не е пак някакъв правителствен експеримент за контрол над населението:)
 

Горе