Pixy е Wordpress плъгин за оптимизация на изображения. Търся бета тестери.

В
теб пък точно Sky ли трябва да те откаже от разработката на дадено приложение? Ти да не би да го смяташ за някакъв капацитет по всички въпроси? Той освен хейт друго незнае... представи си колко ли нещастен е в живота си...
Спрях за да си отворя една бира :)

Аме, с тоя начин на работа ако успееш да го преведеш на човешки за да те разберат wp потребителите които повечето не са толкова технически подготвени ще се продава, само не му слагай 5 долара а 99, 299 да виждат че продукта е скъп, сериозен, а не поредната услуга за 5 кинта която се опитват да им продадат.
Точно това ми е идеята от самото начало. Нямам никакво намерение да се опитвам да продавам технологията. По-скоро тук в темата трябваше да започна с нея, понеже не показвам идеята на типични wp потребители. За цената - 69 и 169€/година, един и неограничени сайтове съответно.

Аз го “нападнах” първи, и @Sky се амбицира :)
Както с всичко друго, проблемът с имидж оптимизацията отдавна е решен, т.е. наистина не съществува. UX-a, 15 объркващи настройки, мрънкането за регистрации, мрънкането да си платиш ако искаш да си оптимизираш цялата библиотека, странни лимити на брой изображения, брой посетители, месечен трафик и подобни съществуват. Накрая дали е безплатно или платено, става това, което Contra вече спомена. Тези проблеми са ми по-интересните на мен в случая, а до колко ще ги реша и ще имат смисъл, ще се види.

Последно редактирано:

Горе