Blagodarq na 4e se otzovahte na pomo6t. Otnovo iskam da se izvinq 4e ne pi6a na balgarski no prosto otdelqm tolkova vreme na afiliate 4e vse zabravqt da opravq tozi problem... obe6tavam sledva6tiq pat 6te sam redoven.
Pro4etoh dosta guidove ot moreniche i se orientirah cam proactol. Za sega si misleh da si napravq sait a ne blog, dori dnes smqtam da go platq, no mislq 4e bloga sa6to bi bilo dobro re6enie. Vodq se po guid-a koito e v site-a moreniche i v momenta sam na 4astta s pisaneto na statiite koeto mi e interesno, no vsa6toto vreme malko zatormozqva6to za6toto trqbva da napi6a 20 statii. Pisah moje bi v prodaljenie na 3 4asa i sam prepisal (to4no po okazanieoto na knigata za koqto ti govore6e) samo 4 statii. No smqtam 4e 6te uspeq da smogna...
Iskam da popitam nqma li nqkakav mejdinen variqnt? I site i blog? Za6toto mislq 4e bqh pro4el ne6to takova. A i drugo, moga li da davam linkove kam weight loss produkti na nqkolko firmi a ne samo na moreniche v edin site//blog?
Sa6to taka mislite li 4e e dobre da si zakupq domein i hosting ot icnbg (pravq go poradi fakta 4e drugite sitove ne iskat da mi priemat VISAta - elektron) i ako ne e dobre kakvo da napravq? I ako re6a da izpolzvam blog moje li toi da e bezplaten ili trqbva i toi da e platen?
Mnogo blagodarq predvaritelno!