Prestashop - ДДС

Здравейте... Има ли начин продуктите в престашоп да се показват директно с включено ДДС или трябва да се ползва платен модул? Намерих един за 50€, но нещо ми се вижда абсурдно за такава функция да платя. От скоро използвам системата и още я разучавам в интерес на истината. Има ли как да се направи това нещо или единствения вариант е с този платения модул ?
 
Разцъкай още - нема начин да липсва опцията.
 
Това да се показват цените директно с включено ДДС си е стандартна функционалност в системата PrestaShop. Няма причина да се купува и използва модул за това.
От меню "Интернационализация" / Данъци/
Разрешаване на данъка-разрешаваш данъка-запазваш
След като добавяш продукта в таба "Основни настройки" - цена- С вкл. данък пишеш твоята "крайна цена с ДДС" и тя ще ти се визуализира в клиентската част до продукта с ДДС-то.
Няма драма.
 
Модулът, който си гледал е сигурно за ДДС, което да е определен % на база локация. Всяка комерс система би трябвало да има стандартна функция за добавяне на ДДС към продукт. Нужно е да се разцъка просто и конфигурира. Дори и престата. :)
 
Настройката която търсих се оказа в Настройки за клиенти -> Групи, като от там за всяка група трябваше да бъде зададена опцията "показване на цената с ДДС" :D 3 пъти прерових целия админ панел докато я намеря.
 

Горе