Prestashop

V.Andreev

Well-Known Member
Здравейте,

Има ли някои от Вас които се занимава с системата "Prestashop "

Лично аз доста обичам да я човъркам, но понякога доста и ме ядосва, хубаво е човек да има допир и с други хора.
В официалния им форум, работата е мудна. Поради тази причина реших да направя този раздел.

Идеята е да си споделяме модулчета, информация, помощ и какво ли още не - свързано с системата.
 
От: Prestashop

Здравей колега,
Аз лично имам един магазин с преста шоп мисля че има доста предимства тази система и най-вече, че ми лесно да боравя с нея. Обикновено модификациите които правя това са само във формата за поръчка за всичко останало си има добри модули дори и безплатни :)

Радвам се за темата и ще я следя
 
От: Prestashop

Преди имах магазин на системата, вече не я ползвам. Винаги при питане във форума съм я препоръчвал. Адски трудно е да се научиш да работиш с нея, но веднъж стане ли - възможностите са неограничени.

Та, нали темата е за споделяне, преди тук http://www.prestashop-deutschland.de/ имаше адски много модули. Във форумът също имаше много информация и бяха отзивчиви. Сега не знам как стоят нещата, но едва ли са се променили.
 
От: Prestashop

Нямам онлайн магазин, но съм работил с нея при приятели и е много приятна. Малко е претенциозна и съвсем малко да разбуташ нещо и понякога доста стабилно се прецакват нещата, но пък един път направиш ли всичко, после няма бутане с години ;)

Единственото, което така и не успяха да оправят генерално е работата на фактурирането с кирилица и трябва човек ръчно да доработва за да се генерират pdf файлове на кирилица.
 
От: Prestashop

За разбутването е в старата версия сега в 1.4 вкараха специална опция за да се визуализират .tpl файловете, ама е много смотана и ту се получава ту не :)
 
От: Prestashop

От 2 дни е достъпна официалната версия на Prestashop 1.5.0.17 за сваляне от сайта им. Направо съм очарован от възможностите и. Предполагам ще има бъгове както всяко ново нещо, но определено е мнго напред сравнено с другите версии
 
От: Prestashop

Темата е малко старичка, но все пак да попитам - от къде мога да сваля файл за смяна на езика - искам да е на български. Преди време го бях превеждал ръчно, но сега не ми се занимава
 
От: Prestashop

Късно видях темата, иначе щях да ти помогна.

Някой ако е открил някой готин модул или нещо което счита за интересно и иска да го сподели - моля да не се претеснява.
 

Горе