PTC сайтове на Wordpress

PLMS44

Member
Здравейте някой знае ли как се прави подобен сайт аsomoney.fun но например може да не е с кодове а с решаване на задачи или подобно
 
Някаква идея къде да ги диря тия системи
ptcshop.com
codecanyon.net/item/ptc-pay-per-click-pay-per-view-platform/19817966

Ако се поразрови някой, може да намери и други. Но е обречена история това. ;) Честно казано има много по-добри методи и начини за правене на пари онлайн. :)
 
asmoney.fun

Този "https://asmoney.fun/" се котира доста по чуждите форуми, но е пълен СКАМ ... абе неква долна измет. Правиш едни 100$ след това трябва да платиш за да станеш нещо си и след това ще ти пратят парите ама профила ти трябва да е на 6 месеца ...wtf, И това го разбираш след като си се прецакал вече, ако бизнес има ...ама измама.
 
Хахах джобните ще ги бараме в краен случай хихи много благодаря ще ги погледна след работа
 
Може да поразровя из архивите и да изкарам нещо.
Имах няколко такива преди доста години. Небъдна работа. Трябва да имаш голям капитал, защото представи, си че сайта ти е готов и...

1. Вече си инвестирал пари за системата, домейн, дизайн и т.н.
2. Искаш да привлечеш рекламодатели, които да плащат някаква сума Х за Х посещения докарани от твоя сайт.
3. Вече си осъзнал, че никой няма да ти плати за реклама ако нямаш активни потребители, които да кликат.
4. Освен това рекламодателите (големите) искат като похарчат Х сума за реклама в сайта ти да не получават по 100 клика всеки ден от едни и същи потребители. Тоест трябва да имаш много повече, за да може всеки ден да кликат различни хора.
5. Осъзнаваш, че първо трябва да набереш определен обем от потребители, които да кликат по рекламите и след това да търсиш големи риби.
6. Харчиш пари за реклама, за да докараш потребители, но като дойдат в сайта ти, там няма реклами.
7. Решаваш да си сложиш твои реклами, за които ти да плащаш. Осъзнаваш, че трупането на потребители става бавно, а ако рекламите не се менят често и не са много (достатъчно, че да трупат пари) хората след 3-4-5-6-7 дни ще избягат.
8. Бумкаш много свои реклами, за които ти плащаш или по-скоро се натрупват някакви кредити за плащане по потребителските сметки.
9. Осъзнаваш, че в даден момент няма да смогнеш да се разплатиш и почваш да търсиш някакви варианти да печелиш от рекламите, по които потребителите ти кликат.
10. Осъзнаваш, че потребителите само кликат без да отдават какво и да е внимание на това, с което опитваш да ги ангажираш (афилиейт линкове).
11. Обяваваш банкрут, а потребителите, с които не се разплатиш и тези, които не са достигнали минимума за теглене на пари те обявяват за скамер.
 

Горе