Търся: Recommendation/ препоръка във Фейсбук?

webstil

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
27   0   0
Поради проблемите си със Фейсбук, зарязах част от старите страници и сега имам чисто нова, която започнах от нулата и почти нямам препоръки, тъй като това е нова страница пък и нова функция за ФБ. Може ли някой да удари едно рамо с препоръка.

Доколкото знам става само с приложението на ФБ, на мен даже не ми излиза като опция.
В замяна мога да предоставя код за отстъпка в 3те си онлайн магазина.

Защо са ми препоръките?
Повечето клиенти са доволни от продуктите, но много рядко остават препоръка и положителен отзив освен ако няма игра или някаква награда за тях - пишат че са доволни, но най-често като съобщение. За сметка на това, ако някой не е доволен, че примерно доставката му е излязла 0.15 лв. по-скъпа веднага бърза да ти удари негативен рейтинг. Ако имам 4-5 положителни препоръки, това няма да е фатално, но към момента нямам нито положителни, нито отрицателни и ми е едно такова рисковано.
 

webstil

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
27   0   0
Здравейте, все още търся препоръки, този път за чуждестранна страница, ако имате налице профили във фб от други държави и може да ударите 1 препоръка ще е чудесно. Моля пишете ми, ще изпращам директно истински ревюта на хора от сайта ми, само ги пействате като препоръка и готово.
 

Горе