Rel nofollow за рекламния блок

karlson

Active Member
Дали е възможно да се сложи Rel nofollow за рекламния блок на adnow например. Така че линковете от рекламите да не се индексират от търсачките. Някой правил ли е нещо подобно ? Според мен това би било много полезно....
 
Няма такъв филм. Т'ва да не ти е вземанка. Споко. Не губиш нищо, когато свещта ти дава светлина и на другия.
 
Домейните които рекламират са много спамерски, според мен указват голям негатив
 
Пей си, Пенке ле. Тогава к'во правиш там? Ако Гугъл не му хареса нещо, няма релация, която да ти се притече на помощ.
 
Пей си, Пенке ле. Тогава к'во правиш там? Ако Гугъл не му хареса нещо, няма релация, която да ти се притече на помощ.
Е нали за това има Rel nofollow, при фейсбук и социалните мрежи работи идеално.
 
Откъде накъде ще слагаш nofollow към социалните профили? Защо ти е да чупиш връзката към тях, след като са такъв trust factor? Не е логично. Nofollow е изкуствена релация, чиято идея бе да ограничи купуването на връзки. С други думи, като имаш опасения, недей слага релации, а се изнасяй оттам, дето си, че разчиташ ли на нея да те спасява, си пътник.
 
Има предвит че връзките които публикуваме в ФБ нямат тежест и не взимаме от авторитета на фейсбук ... Явно при тях Nofollow си работи чудесно и Google не обръщат внимание на тези връзки освен като на социални сигнал.
 
Те там не знам дали са кофти, но то самата идея, че имаш такива, натам е все тази. :) И аз мисля, че е не чак такава драма, но може да ги подпиташ, на практика продаваш само импресии, не линк. Ако искаш провери дали от началото на тези кампании имаш някакви промени в сепр-а. И така най-лесно може да прецениш. ;)
 
Зле сме, но колко да сме зле.

6Y39fEj.png
 

Горе