RentHost.info - Надежден уеб хостинг =)

От: RentHost.info - Надежден уеб хостинг =)

Цените са супер неконкурентни, дано качеството на услугата и обслужващият екип да е на добро ниво поне, за да оправдаят тези цени. Успех!
 
От: RentHost.info - Надежден уеб хостинг =)

1. Никакви данни на фирмата
2. Много слабо представяне
3. Нелецинзиран
4. Така като гледам май и криптиране няма (SSL)
5. Неконкурентни цени, липса на каквито и да е преференции които биха направили някого "клиент".

Предлагате хостинг на хора, които с това си изкарват хляба. Щом неможете да вдъхнете доверие на потенциалните си клиенти, по-добре се откажете от начинанието.
 
От: RentHost.info - Надежден уеб хостинг =)

Добър вечер и от мен,
Сега посетих сайта им и мога да кажа, че имат добри оферти.
Ето и една от тях:

4.00 лв/месец

50GB дисково пространство
Неограничен трафик
Неограничен брой бази данни
Неограничен брой домейни
Неограничен брой мейл акаунти
Безплатен седмичен бекъп
--------
Това е най- добрата предлагана оферта от тях. Мисля да закупя скоро от тях хостинг. Има ли някой във форума, който да е закупил хост от тях? Какво мислите за тях? Ако е възможно да споделите малко мнение за тях. Нов съм в този бранш, така да го наречем.
Приятна и спокойна вечер!
 
От: RentHost.info - Надежден уеб хостинг =)

Все повече се убеждавам, че хостинга в България е една неблагодарна работа. Направо не знам защо някой се надява на нещо на толкова малък, наситен и овърселнат пазар. Планове за по 1-4лв/месец се оценят като скъпи и не конкурентни. Абе вие колко давате на месец за тоалетна хартия та се цедите за хостинг? :)

ПС. нямам нищо общо с хостинга и като цяло нямам отношение към него, коментара ми е предизвикан от останалите коментари в темата :)
 
От: RentHost.info - Надежден уеб хостинг =)

@JaG, в началото цените бяха други :)
 
От: RentHost.info - Надежден уеб хостинг =)

Те бяха, сега дори някой може да си вземе, но след гоидна с подновяването ще си поискат своето...нека им пожелаем успех, но е много несигурно - сега си слагам сайта при вас, крадете ми домейна ако е от скъпите, сайта също и после аз си търся правата при....отивам в полицията "Ама господине, няма така фирма"
И като не съм сигурен как да мигрирам сайтовете си? Плюс това - наистина, какъв е този хостинг сайт без SSL - има по 5 долара даже! И сега ви давам аз кредитната си карта и вътре заплатата ими я няма - защо, защото някой не е дал 5 долара....
Хубаво е да има всякакви хостинг провайдъри, но не знам - толкова ли е трудно да се направят нещата законни и професионални. Не е заяждане, искам да помогна с моентара си.
 

Горе