Resource: Responsive menu (CSS и jQuery)

Мерси много. При мен много логва страницата....ще се пробвам от друг комп да го видя.
И при мен е така, и не знам от какво е., от хрома ли е от хоста ли е...Абсолютно дразнещо кеширане, което в много случаи дори не се изчиства с опциите за изчистване.
 
Ужасно е ! Не само от към дизайн а и от към функционалност. Дори не виждам как ще му набуташ под менюта. В прочем, този лейаут, който си избрал за мобилно меню има един минус и той е, че ако имаш повече от 7-8 елемента надолу и менюто ти е фиксирано някои от линковете няма да се виждат , освен ако не сложиш скрол, но ще е доста не практично. Изглежда все едно сега се учиш - ако е така, не приемай коментара ми за убида, а за креативен хейт и с треннировки ще се научиш да правиш мега яките менюта :) Очаквам да вида по-добра версия и по-премислена :)
 
text-indent: -9999px; // why??
Лагва ти анимацията от тази щуротия. И второ, за слагането на един клас няма смисъл да инклудваш цялото JQuery. Другото май е ОК.
 
Здравейте и ви благодаря за мненията на всички.

Не, не се уча сега конкретно с това меню (цял живот се учим), то е правено за 15 минути с цел демонстрация, както казах, за свой приятел, който искаше да разбере един от начините за направа на такова меню. Разбира се, че менюто не е в цветущо състояние, още повече, че цветовете, подредбата и другите неща - са произволни и не са, за да се ползва директно, а евентуално за доразработване. Относно инклудването на цяло jQuery, така е направено, защото е предвидено за сайт, който използва библиотеката вече.

@voTkaPoweR, менюто не е фиксирано и ще се показват всички елементи. Ще проверя отново, за да не греша, но съм сигурен, че не съм слагал ограничения на височината на менюто. И тъй като каза, че очакваш да видиш по-добра и по-премислена версия - приемам challenge-а, но тъй като съм заринат с проекти, ще го забавя малко, но в свободното си време - ще споделя още един "ресурс".

@tripledeuce, text-indent: -9999px; не е много добра практика за конкретния случай, без възражения съм!

@Blinky, при мен зарежда мигновено на различни компютри.

Отново ви благодаря за мненията! :)
 
Последно редактирано:

Горе