SAPE - много заявки, 99% стоят на Wait

От: SAPE - много заявки, 99% стоят на Wait

Ако е нещо на руски да се преведе или разбере прати да видя дали мога да помогна.
 
От: Re: SAPE - много заявки, 99% стоят на Wait

Ударете едно рамо, защото не мога да се справя с този руски, а уж го "учихме" в училище на времето. Не мога да им разбера на тези руснаци, и цяла сутрин се мъча да вкарам кода в сайт на WP. Намерих един плугин IMoney, но и той не работи.

Как се поставя ли не можеш да разбереш или ти дава грешка след инсталацията на кода и плъгина? При мен нито един сайт не тръгна нормално с тия техните кодове и глупости, обаче с проба грешка се оправиха всичките. И по закона на Мърфи грешките за всеки сайт си бяха индивидуални :twisted:. Затова дай повече подробности и ако мога ще ти помогна (въпреки, че моите не са на WP). Кажи плъгина от техния форум ли го свали (ако не е от там, намери темата във форума, която е за инсталация на WP и си свали плъгин от руснаците)? И каква грешка ти дава точно (целия сайт ли изчезва или просто нищо не излиза)?
 
Свалях плъгина от WP, намерих няколко но така и не тръгна. В сайта слагам папката, давам и права 777 и след това където и да сложа техните кодове, не ги приема.
 
Re: От: SAPE - много заявки, 99% стоят на Wait

За WP пробвай плъгин iSAPE, работеше преди, сега не съм го ползвал.

Не става, пробвах го първо него, дава някаква грешка още при инсталацията и не дава да се активира.
 
Приятели след като подкарах сайтовете в системата на Сапе посредством плъгина iSape, днес вече имам заявки за линкове. Моля помогнете как да ги изпълня, и трябва ли да поставям някакъв друг код в сайтовете? В widgets на сайта автоматично се активира isape links, но нищо не става? Моля за помощ
 
От: Re: SAPE - много заявки, 99% стоят на Wait

Приятели след като подкарах сайтовете в системата на Сапе посредством плъгина iSape, днес вече имам заявки за линкове. Моля помогнете как да ги изпълня, и трябва ли да поставям някакъв друг код в сайтовете? В widgets на сайта автоматично се активира isape links, но нищо не става? Моля за помощ

Кажи първо оправил ли си цените и заявил ли си в настройките по колко линка да продаваш на страница? За първото е добре цената да е по-висока, т.е. можеш да я направиш 10 пъти повече от посочената (тази по подразбиране, която я дават е много ниска). А щом имаш много заявки или цената ти е ниска или сайта ти е подходящ. Много често ще имаш заявки, които ще ги оттеглят в последствие (ще свикнеш). Това се дължи на факта, че използват автоматично търсене и в последствие ръчно ги махат. За второто, е хубаво линковете да са до 3 максимум на страница.

Другото, автоматично ли си задал да ги приемаш заявките или те чакат да ги одобриш? Ако е второто отиди на заявката и я пусни. Щом я пуснеш става Wait и чакаш. За по-лесно може да зададеш в настройките автоматично одобрение (и без това винаги можеш да ги спреш, ако не са подходящи).

isape links щом ти работи не бери грижи. Щом оптимизатора одобри заявката за сайта (демек статус OK) ти до час-два ще се появи. Системата ги следи тези неща. Парите ги получаваш ден за ден. Дори съм имала случаи линк да стои по-малко от 24 часа, но на следващия ден пак има начислена сума (вероятно за малкото време през което са стояли).
 
Здравей Pisara, не съм оправил цените сега ще се опитам да го направя. Мисля, че са на автоматично. А на тези заявки където навсякъде пише "ОК" в зелен фон значи всичко е наред, защото не виждам линка в моя сайт например. И какъв метод е предпочитан за теглене на пари евентуално?
 
От: SAPE - много заявки, 99% стоят на Wait

Ако са статус OK значи са одобрени от оптимизатора и би трябвало да вървят. В този случай ако вдигнеш цените може и да се откажат. Следи на кои нива нямаш линкове и почни от тях да вдигаш цените преди да имаш заявки. Това ако сайта ти е важен и поддържан, ако не е, както се казва и по 10 линка да сложиш няма значение. Но ако ти е важен не си играй с много линкове, при поддържан е добре да са по-малко, но по-скъпи. По принцип точно от тези линкове не може да се печели кой знае колко, но с изкараните пари може да му вдигнеш показателите и най-вече Тиц-а. Веднъж вдигнеш ли Тиц-а на 30 директно го местиш във вечните, където са и по-стабилните пари.

Тегленето е кофти. В момента са само виртуални пари, затова нека ти се натрупа сума и тегли след това или вдигай Тиц-а с изкараните, докато се преместиш при вечните.

Значи, ако са минали час-два и не виждаш линкове на съответната страница не е добре работата. Утре като минат 24 часа ще ти даде ERROR и няма да ти начисли сумата, докато проблема не се оправи. Ако всичко е ок ще видиш сумата за деня горе в ляво.
 

Горе