Moko
Well-Known Member
Няма какво да обяснявам, заглавието си казва всичко  2 месеца безплатен достъп до SEMrush guru пакет. Важи до 28-ми март. Регвайте се и внимавайте после, че пакетът струва 150$ на месец без ДДС
 2 месеца безплатен достъп до SEMrush guru пакет. Важи до 28-ми март. Регвайте се и внимавайте после, че пакетът струва 150$ на месец без ДДС  

Тука става магията -> цък
disclaimer - нямам нищо общо с промоцията, не съм афилейт на семръш; а промоцията май е благодарение на колегите от форума за черни шапки :lol:
Използвайте с удоволствие, мярка и не забравяйте да цъкнете cancel, ако няма да го ползвате Иска се карта за потвърждение, няма да вземат нищо преди 2-та месеца.
 Иска се карта за потвърждение, няма да вземат нищо преди 2-та месеца.

2 месеца безплатен достъп до SEMrush guru пакет. Важи до 28-ми март. Регвайте се и внимавайте после, че пакетът струва 150$ на месец без ДДС
 Тука става магията -> цък
disclaimer - нямам нищо общо с промоцията, не съм афилейт на семръш; а промоцията май е благодарение на колегите от форума за черни шапки :lol:
Използвайте с удоволствие, мярка и не забравяйте да цъкнете cancel, ако няма да го ползвате

Писах им за refund. Не може да са толкова големи в SEO нишата и да се правят на цигани.
 Писах им за refund. Не може да са толкова големи в SEO нишата и да се правят на цигани.