SEO - Справяне С Алгоритмите На Търсачките.

Blinky

Owner
Един от най-разочароващите аспекта на оптимизацията за търсачки (SEO) е това че формулите, които определят - правят иронични промени. Няма индивидуална формула за "побеждаване на системата", която да работи, защото всяка търсачка има собствен алгоритъм за класиране. Това го прави малко невъзможно да се "кракне кода". Даже, това е остаряла концепция. По-добър начин за го кажеме е "да се кооперираш скода". Това е наистина неспиращ и време-ядящ процес за да си осигуриш добри позиции и да си останеш там.

Много истина е че търсачките имат напълно различни алготитами, които могат да променят критериите си без да съобщават, но има и някои елементи, които не винаги се променят. На пример, Не можеш да сбъркаш ако сайта ти е прост, функцианолен дизайн с "чист код".

Ако имате добре измислено описателно копие, което ви помага да се класирате добре, както и интелигентен дизайн на сайта, и има лесна за потребителя навигация. Това също може да увеличи: заглавия и мета тагове, които са намирани от търсачките като ключови думи или ключови фрази.

Всъщност, ефективната оптимизация за търсачки (SEO) е мо малко "кракване на кода" и повече използване на всеки ден за да направите сайта си информационен и функционален, доколкото можете. Не си мислете че трабва да се прекалява за да привлечете вниманието на търсачките! По-добре да не влизате в графата на сайтовете, които са пре-оптимизирани - те нямат шансове за първите места. Там са чисто оптимизираните сайтове (SEO).
----------------------------------------------------------------------------------
Internet Affiliate Marketing
 

Горе