SEO Elite 4.0

bad_boy

Member
Някой може ли да ми помогне малко, попаднах на програмата SEO Elite 4 и се интересувам тази програма за субмитване по директории ли е и ако е как се работи с нея. По възможност някой скрийншот или нещо такова, че хич ме няма с английския. Благодаря предварително!
 

Blinky

Owner
Еми отваряш прозорец в който си пишеш сайта - от име до и-мейл адрес. След това цъкаш по списъка с директории, след като попаднеш там - автоматично ти попълва инфото и даваш събмит (след като напишеш правилно спам картинката). И така до 5о-тата, след което изчаткваш леко. :lol:
 

bad_boy

Member
Въпроса ми е за какво са тези функций и има ли функция за събмит по директории?
 

vetzkov

Well-Known Member
а

здрасти ! ще се опитам да бъда максимално ясен - тази програма е за СЕО на сайтове - тоест задаваш твоя сайт и тя го анализира за разположение на ключови думи , контент , тагове и още един куп важни нещица , след което те съветва какво да промениш. Та да отговоря на въпроса ти - не това не е софтуер за събмит но аз ще ти препоръчам един много добър . Робоформ се казва сърчни го в Г. и ще го намериш. Безплатен е а е много удобен и лесен за използване. Успех в начинанието!
Поздрави , Цветан :wink:
 

Горе